Doista nismo mogli bolje ispratiti ljeto i dočekati jesen našim već dobro poznatim Bottomless Brunchom. Sunčan dan i ugodna temperatura pratili su nas u subotu na dnevnom tulumu kojemu smo se svi jako veselili. Bottomless Brunch se po prvi puta održao na drugoj lokaciji i to na prekrasnoj urbanoj terasi prepunoj zelenila koja pripada Brigadi, timu priznatih arhitekata, dizajnera i konzultanata čija je misija je pretvoriti prostor u jedinstveno iskustvo.
Brigadin ured, koji se nalazi na vrhu Kaptol Centra, osvojio je brojne nagrade za dizajn interijera, uključujući Grand Prix pa je njihov jedinstven prostor bio savršeno mjesto za naš dnevni tulum i toplu dobrodošlicu jeseni.
BURO. Bottomless Brunch na urbanoj terasi Brigade predstavlja još jedan „Proud To Be Rare“ trenutak u kojem na jedinstvenim, neobičnim i jako kul lokacijama okupljamo kreativce različith profesija čiji rad pratimo i podržavamo: umjetnike, dizajnere, fotografe, kreativne direktore… Ponosni smo što iza sebe imamo još jedan BURO. event kojem su prisustvovali najinspirativniji ljudi.
Zaklonjeni od direktnog sunca na terasi bogatoj raznim biljem, naši gosti su uživali u r’n’b’ zvukovima Filipa Bobana te u neograničenoj količini hrane i pića. Bottomless Brunch je službeno započeo u 12 sati kada su naši gosti krenuli pristizati te se družiti i plesati sve do 16 sati.
Na BURO. Bottomless Brunchu su uživali Judita Franković, Elena Dizdar, Mateja Sučević, Isabella Rakonić, Nika Turković, Vjeko Franetović, Nikica Ivančević, Mate Rončević, Anja Maršić i mnogi drugi.
U ponudi pića bio je naš omiljeni Piena pjenušac koji je služio kao savršena baza za brunch koktele, Mimosu i Bellini. Volimo Pienu jer je riječ o našem domaćem pjenušcu proizvedenom od hrvatskih sorti u u vinariji Dobra Berba, među obroncima zavodljivog krajolika Plešivice.
Na menu karti pronašao se i Lillet, francusko piće koje spada u kategoriju aperitiva i koji je bio zvijezda našeg posljednjeg proljetnog Bottomless.Bruncha. Lillet je napravljen od mješavine vina i likera, koji se dobiva od svježeg voća i bilja.
Glavni sastojci u Lilletu uključuju vino i citrusne plodove poput naranče i kinin, što daje piću svježinu i kompleksnost okusa. Ovo piće se često poslužuje rashlađeno, obično uz krišku agruma ili krastavca kao ukrasa i idealno je za opuštajuće trenutke s prijateljima i obitelji. Gosti su mogli uživati u trima vrstama koktela s Lilletom: Lillet French Spritz, Lillet Rouge Tonic i Lillet Rose Tonic.
Prioritet nam je bio da svi naši gosti budu hidrirani pa su posebno bile izložene staklene boce prirodne mineralne vode Jane koje je u svakom trenutku bilo tko mogao uzeti i osvježiti se nakon višesatnog plesanja.
Uz pomno osmišljena pića, savršeno su se slagali ukusni zalogaji Bread Cluba. Food corner ove najpoznatije artisan pekarnice sadržavao je slatku i slanu ponudu među kojima su se pronašli najpoznatiji kroasani poput kroasana s bademom i kroasana s mortadellom. Od ostalih zalogaja, gosti su uživali u Pain au chocolateu te u ukusnim sendvičima od mortadelle.
Sve lijepe trenutke naših evenata volimo zabilježiti kamerom pa smo tako svojim gostima dali mogućnost da okinu najljepše i najluđe fotke s novim HONOR 90 mobilnim uređajem. Njegova moćna kamera snimila je izvanredne fotografije pa tako imamo trajne uspomene na jesenski Bottomless Brunch.