Dobar House predstavlja 20 godina karijere Tom Buga uz posebnog gosta

Kao specijalni gost ove važne obljetnice Dobrog Housea, nakon dugih 10 godina, u Zagreb stiže RIVA STARR! Nabavite svoje ulaznice što prije
05.11.2022.
IMAGE SOURCE: PRESS Dobar House

Riva Starr je uz Phebe Edwards potpisnik jednog od najvećih house hitova 2021. – ‘Love Divine’ – pjesme koja je iste te godine bila jedna od himni Dobar House partyja kao i jedna od najzastupljenijih u setovima Tom Buga. Naravno osim ‘Love Divine’, tu su i brojne druge stvari koje su nam obilježile partyje poput njegovog projekta Star B (s Mark Broomom) – ‘Fire’, ‘The Feeling’ s Gavin Holliganom, i ‘Scat Dub’.

Riva je majstor remiksiranja, tako da nije ni čudno da je remiksirao neke od najvećih house hitova poput ‘Groovejet’ ili ‘Hey Hey’, Moralesov ‘Needin’ You’ ili mega hit ‘Superstylin’ Groove Armade. Iza njega su i suradnje s Fatboy Slimom (Eat Sleep Rave Repeat), Dennis Cruzom, Camelphatom i Arthur Bakerom, a lista je poduža. Hrvatski partijaneri su ga možda najbolje mogli upoznati na Defected Croatia festivalu gdje je nastupao svake godine od 2016, a osim hrvatskog terena nastupao je sve od klubova poput Ministry Of Sounda, Egga i Printworksa u Londonu, do mega festivala poput Glastonburya, što dokazuje i njegovu glazbenu širinu i spretnost prilagođavanja situaciji.

U dvadeset godina svoje karijere, Tom Bug je nastupao diljem Hrvatske, sudjelovao u organizaciji i promociji House Fusion klupske večeri prvog desetljeća ovog milenija, predstavljao Hrvatsku na Burn Residency natjecanju, osvojio Ambasador nagrade za najbolji house singl 2020 i titulu najboljeg DJ-a 2017. godine, te najbitnije od svega, osnovao sad svima dobro poznati brend Dobar House.

Kao label, Dobar House je okupio i okuplja mlade producente iz cijelog svijeta, a pretežno iz Hrvatske i regije, kao i legendarna ili relevantna internacionalna imena. Kao klupska večer, Dobar House je okupio najveće ljubitelje house glazbe, ali i upoznao nove generacije clubbera s house glazbom te im pružio sigurno mjesto za uživanje uz najbolju moguću glazbu i brdo nasmijanih ljudi koji su postali jedna velika obitelj.

U prodaji su dostupne Grupne i Regular ulaznice u ograničenim količinama, pa zgrabi svoju što prije.

ULAZNICE: https://www.entrio.hr/event/dobar-house-w-riva-starr-20-years-of-tom-bug-12234
EVENT: https://www.facebook.com/events/608319774296715

SAZNAJ VIŠE: