Dobar House priprema izvrstan tulum za Božić u Petom Kupeu

Posljedni Dobar House party ove godine bit će prava glazbena poslastica
17.12.2023.
IMAGE SOURCE: Press

Kao i svake godine, Dobar House priprema Dobar Božić, ultimativni klupski Božićni događaj! Pripremite se za Božićnu noć kakvu do sada niste doživjeli u Petom Kupeu, i to s posljednjim Dobar House partyjem godine! 25. prosinca 2023. godine dolaze legende house glazbe i hitmejkeri – Lovebirds!Sebastian Doering i Daniel Klein na globalnoj sceni su od 90-ih, surađujući na projektima od Kneedeepa do Kiez Kidsa, a kulminirajući rođenjem Lovebirdsa. Njihov hit “Want You In My Soul” sa Stee Downesom nije samo hit već globalna himna house glazbe baš kao i “In The Shadows” iz 2009. godine. Njihova izdanja su dosegnula preko 60 milijuna streamova na Spotifyu.Preselivši se iz Hamburga u Berlin 2015. godine, Lovebirds su donijeli raznoliku, živu interpretaciju plesne glazbe. Njihov studio, opremljen analognom opremom, stvara posebnu vibru. Poznati po energičnim B2B setovima koji prepliću žanrove poput housea, disca, itala, new wavea, yacht rocka i 80-ih popa, Lovebirds uvijek uspostavljaju poseban kontakt s publikom.

dobar house božićOvo će biti njihov prvi nastup u Zagrebu, i prvi put će izvesti svoje omiljene hitove pred Dobar House publikom!

Od lokalne podrške, na line up su također i 𝗘𝗴𝘇𝗼𝘁𝗶𝗸𝗮 𝗗𝗝s, dva majstora koji su veliki obožavatelji disca i housea s egzotičnim dodirom, donoseći tako uvijek jedinstvenu vibru u svojim setovima. 𝗛𝗿𝘄𝗼 𝗘, maestro iz Zagreba i osnivač Roller Boogie Nights, uvijek donosi svoj potpisni spoj housea i disca na plesni podij. Te kao šećer na kraju, 𝗧𝗼𝗺 𝗕𝘂𝗴, osnivač Dobrog Housea i domaćin događaja, kao i uvijek, donosi svoje viđenje jednog od svojih omiljenih DH događaja godine.

dobar house božić

Early Bird ulaznice rasprodale su se u jako kratkom roku, stoga ne propustite priliku i osigurajte svoje mjesto na najautentičnijem božićnom događaju odmah!

SAZNAJ VIŠE: