Dnevna doza dopamina: Hoteli u duginim bojama

Iako smo već korak do zime, i dalje sanjarimo o ljetnim danima koji su daleko iza nas. Za dozu ljetne topline u ovim hladnim danima, pogledajte ove prekrasne hotele u duginim bojama
25.11.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram

Kraj tople sezone ne znači i kraj putovanjima. Štoviše, ovi hoteli čuvaju ljeto u sebi tijekom cijele godine. Šarolike fasade pružit će vam dozu potrebnog dnevnog dopamina. Krenimo!

Colony hotel, Palm Beach

Dovoljan je pogled na fasadu i najsanjiviju nijansu ružičaste da ostanemo zuriti u nju satima, lagano ispijajući hladni cappuccino u hladu beskonačnog reda palmi. Ali, zabava se nastavlja i u unutrašnjosti, a povodom sedamdesetpetogodišnjice postojanja hotela, uskoro će biti otkrivene nove sobe i apartmani koji donose još jednu dozu boja i razigranosti. Colony kao da je ispao iz bajke.

Casa Palopo, Gvatemala

Casa Papolo je iz privatne rezidencije pretvoren u hotel. Okružuje ga prelijepa rijeka Atitlan, a kraljevsko plava boja prelijeva se i na fasade. Interijer odiše šarolikim nasljeđem ove zemlje, a oko Case Papolo nalazi se nemali broj aktivnih vulkana. Ovo je prava adresa za avanturiste, ali i hedoniste.

El Fenn, Marakeš

Marrakesh je eksplozija boja, ukusa i doživljaja. U El Fennu pronaći ćete mješavinu plavih zidova, žutog namještaja,, staklenih ploča duginih nijansi, prugastih crvenih jastuka i još mnogo toga za uživanje.

Cuixmala, Meksiko

Cuixmala je nekada bilo utočište milijardera Jamesa Goldsmitha, a danas je luksuzni eko resort koji se nalazi u Meksiku, južno od Puerto Valjarte. Tu su tri privatne, kao i divlje plaže i tisuće hektara za lutanje oko imanja, ako ga uopće poželite napustiti.

Saguaro, Palm Springs

Saguaro hotel objedinjuje sve dugine boje: eksterijer je mješavina jarko žutih, narančastih i ružičastih nijansi. Bazen je okružen suncobranima žute boje, a ovdje cijele godine sija sunce. 

SAZNAJ VIŠE: