Ovo su svi dizajnerski “dupesi” koje možete kupiti u Zari

Alaia balerinke, Prada cipele, Margiela suknja - sve su ovo popularni komadi čije dizajnerske dupese možete pronaći u Zari
29.11.2023.
IMAGE SOURCE: Zara
RECOMMENDED

Dupes je vjerojatno riječ godine, a označava pristupačnije verzije proizvoda koje možete pronaći u beauty i modnoj industriji. Ovo nije ništa novo jer kompletna high street industrija je izgrađena po ovom principu, samo se ova riječ raširila zahvaljujući društvenim mrežama s TikTokom na čelu. Na TikToku inače vladaju beauty dupesi i ako tražite jeftinije verzije omiljenih luksuznih proizvoda, ne trebate gledati dalje od ove društvene mreže. Možete pronaći i bezbroj modnih jeftinijih noviteta na čelu sa Zarom i Mangom koji vode igru.

Zara je ove godine sramežljivo pristupila dupesima i čini nam se da su više radili na vlastitoj kreativi za razliku od prošlih godina. Naravno da su u ponudu uvrstili neke komade koji su globalno traženi i popularni, ali su „smirili strasti“ i izbjegli puno doslovnih kopija (za razliku od Manga koji je hakirao Miu Miu kolekciju). Najprodavaniji dupes iz Zare su balerinke koje podsjećaju na model brenda Alaia. Ove balerinke su preplavile TikTok i još ih ima u ponudi.

Tu su i crne lakirane cipele s mašnom/aplikacijom koje jako podsjećaju na model kuće Prada te naravno najpopularnije cipele godine – Miu Miu salonke s otvorenom petom. U kategoriji torbica ćete pronaći idealan večernji model koji nalikuje best selleru torbi brenda Cult Gaia. Tu je i jedna fantastična suknja s pasicom koja izgleda kao vrh bokserica, a lako je može potpisati brend Margiela.

SAZNAJ VIŠE: