Chloé nam je uvijek bio jedan od najdražih brendova

03.03.2022.

Gabriela Hearst je imala tu nesreću da postane kreativnom direktoricom brenda Chloé u najtežoj godini za cijeli svijet. Govorimo o 2020. kada je krenula pandemija i kada smo krenuli u život zvan strepnja. Hearst je najbolji mogući odabir za ovaj brend čiju estetiku obožavaju milijuni žena diljem svijeta. Chloé je uvijek imao dozu boho opuštenosti i nonšalantnosti pogotovo u proljetnim kolekcijama, Njihove cure su bile toliko prepoznatljive da smo ih svi nazivali Chloé Girls. 

Kolekciju koju je Hearst dizajnirala za jesen 2022. nosi Chloé žena koja je odrasla i više od svega cijeni vrhunsku izradu, kroj i materijal.Ne komplicira oko odijevanja i stil joj je suptilan, ali iz daleka vidite da je na njoj sve skupocjeno. Tako najbolje možemo opisati taj niz nevjerojatnih kožnatih komada koje je poslala na pistu. Čak nas je na trenutke podsjetila na Hermes. Možda je stvar boja i kože u kombinaciji. Primjera radi uparila je prekrasan narančasti kožni kaput s midi kožnom suknjom boje čokolade. Narančasta, boja cigle, smeđa i svi zemljani tonovi jako dobro funkcioniraju u ovoj kolekciji i unose dozu topline u hladnu sezonu za koju je načinjena.

Koža je inače važan materijal jesenske sezone, ali ako je suditi po svim viđenim kolekcijama, uključujući i ovu, na jesen 2022. će napraviti apsolutnu dominaciju.

SAZNAJ VIŠE: