„Chin BBL“ je novi tretman o kojem svi pričaju. O čemu je riječ?

Skulpturiranje lica otišlo je korak dalje i sada imamo novi popularni tretman nazvan "Chin BBL" o kojem priča cijeli TikTok
15.09.2023.
IMAGE SOURCE: Pinterest

Nekada su kozmetički tretmani bili dobro čuvana tajna, slavne osobe nisu priznavale bilo kakav rad na njihovom tijelu ili licu – makar je na nekima bilo očito. Sada je pred nama nova era u kojoj se otvoreno priča o tretmanima koje su ljudi prošli – bili to fileri, botoks ili implantati. Pa je tako TikTok otkrio novi val rekonstrukcije o kojem svi pričaju, nazvan „Chin BBL“.

@victoriaparis

Its been 7 months since i got chin lipo still not fully healed but finally seeing results

♬ original sound – EX7STENCE™

Što je „Chin BBL“?

Svi smo čuli za BBL (Brazilian Butt Lift), a Chin BBL je novi kozmetički proces koji uključuje preoblikovanje brade kako bi se stvorio definiran izgled. Koristi se kozmetička kirurgija za konturu i oblikovanje čeljusti uklanjanjem viška masnoće s područja brade. Ta tehnika je inspirirana brazilskim zahvatom podizanja stražnjice koji poboljšava oblik i veličinu stražnjice prebacujući masnoću s drugih dijelova tijela.

Očito je da Gua Sha metode više nisu dovoljne za oblikovanje čeljusti – rezultati se ne pokazuju dovoljno brzo i nisu toliko učinkoviti. Budući da ljude više nije sram reći koje su zahvate napravili, TikTok je trenutno prepun priča i recenzija za Chin BBL – većina hvali njegovu učinkovitost. Iako su naglašene crte lica nešto što svi želimo, ne treba se oslanjati na TikTok i druge recenzije platformi društvenih mreža. Problemi s ovim postupkom su rijetki, ali nisu nemogući – to je još uvijek kirurški zahvat i zato je važno razumjeti rizike i dobro istražiti kao i prije bilo koje estetske operacije.

SAZNAJ VIŠE: