Chanel najavljuje novi beauty look za jesen/zimu 2022

Harmonija kontrasta - novi beauty look kojeg nam donosi Chanel Makeup Studio
26.08.2022.
IMAGE SOURCE: Chanel

Kao i uvijek, Chanel Makeup studio donosi nam najsofisticiraniji beauty look koji prati bezvremensku ljepotu. U novoj liniji, dostupnoj od 1. rujna, nadopunjuju seriju ruževa, lakova i pudera širim spektrom nijansi kako bi svaki ten i podton kože pronašao savršen par.

Novu Chanel Makeup liniju mogli bi promatrati kao studiju nude tonova. Chanel se širokom paletom pobrinuo da svaki ten uspije pronaći idealan kontrast ili idealan pigment koji je identičan boji kože, bilo da ga želite nanijeti na lice ili nokte. Produbljujući nijanse u ovom traženju savršeno sofisticiranih parova, Chanel nas ohrabruje da se vratimo minimalizmu naglašavajući vlastitu ljepotu. Bilo da tražite sofisticirani, neutralni ili hrabri izgled, pronaći ćete idealne pigmente. Chanel Makeup Studio se u potpunosti inspirirao bogatstvom različitih tonova kože, a linija je stvorena kako bi ju naglasili i slavili individualnost svake osobe. Tako linija ruževa i lakova za nokte broji preko 12 nijansi inspirirane različitim tonovima kože, dok među puderima imamo na izbor čak 35 nijansi i podtonova.

CHANEL ROUGE ALLURE

Liniju ruževa možemo dijeliti na dvije vrste tonova. Možemo birati između ružičastih i zlatnih nijansi. Zahvaljujući ovoj podjeli i topli i hladni podtonovi uspijevaju pronaći idealnu nude nijansu kojom će obilježiti jesen. Ruževi su karakteristično kremasti i hranjivi, ali dugotrajni. Ostavljaju suptilan sjaj koji podsjeća na satin. Tekstura se topi s teksturom usana ostavljajući izgled vlastite kože, ali bolje.

CHANEL LE VERNIS

Slično kao ruževe, linija lakova podijeljena je na roze i zlatne tonove. Kombinirajući identičnu boju laka za nokte kao što je boja kože možemo dobiti efekt produljenja, ili za hrabriji izgled možemo posegnuti za potpunim kontrastom. Lakovi osim što daju rukama profinjen izgled štite nokte. Finiš je iznimno sjajan, a lak je dugotrajan.                                                           

CHANEL ULTRA LE TEINT Fluide

Svatko tko traži besprijekoran prirodan izgled kože, poseže za CHANEL ULTRA LE TEINT puderom fluidne teksture. Ova sofisticirana podloga dolazi u visoko-zasićenoj formulaciji, stoga je prekrivenost bolja. Finiš ovog fluida je matirajući, ali ostavlja kožu blago iluminirajućom. Podloga je vrlo ugodna na koži i traje cijeli dan.

SAZNAJ VIŠE: