Voljeni kafić iz serije „Prijatelji“ otvara se u Bostonu

„Central Perk Coffeehouse“ je kafić u kojem su boravili naši omiljeni likovi iz serije "Prijatelji", a sada se na oduševljenje mnogih otvara prva fizička lokacija kafića u Bostonu
26.09.2023.
IMAGE SOURCE: Central Perk Co./ Pinterest

Bezvremenski kafić „Central Perk Coffeehouse“ iz naše omijene serije „Prijatelji“ dobiva svoju prvu fizičku lokaciju i to ne u New Yorku, već u Bostonu. Kafić je zajednički napor Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment tima s dizajnerskim naporima nagrađivanih njujorških arhitekata, Glen & Co, koji su osigurali da udobna kavana oponaša onu na ekranu čak i u suptilnim detaljima.

Jelovnik u ovom novom gastro mjestu kurirao je Tom Colicchio, glavni sudac u emisiji Top Chef i dobitnik nagrade James Beard. „Central Perk Coffeehouse“ nudit će hranu i piće s temom Prijatelja, kao i šest originalnih mješavina kave. Gosti će moći naručiti pića kao što su „ Consuela’s Banana Mocha“ i „Chandler’s Chocolate Milk Cold Foam“, a postoji i veliki izbor piva i vina.

Odabir hrane uključuje CP pecivo s potpisom majstora pekara Melisse Weller, Joeyjev sendvič s mesnim okruglicama, Rachelinu salatu s prilogom, bakinu salatu s piletinom, salatu Weekend at Caesars, kolač od sira Mama’s Little Bakery i mnoga druga nostalgična, poznata jela koja Colicchio opisuje kao „privlačna i jednostavna jela … najbolje uživati ​​uz šalicu kave ili prvoklasno hladno piće.”

Uz dvije vanjske terase kafića i šarmantni ulični parket, lokacija se također može pohvaliti ugodnom Orange Sofa sobom, inspiriranom kultnim Central Perk kaučem. Odabir odjeće, pića i kuhinjskog posuđa te kolekcionarskih predmeta na temu Central Perk Coffee Co. trenutačno je dostupan za kupnju na stranici Central Perk, a očekuje se da će više robe stići u nadolazećim tjednima i nakon otvaranja. Central Perk originalne mješavine kave također su dostupne za kupnju u trgovini ili online. „Central Perk Coffeehouse“ svoja će vrata otvoriti nekada u listopadu.

SAZNAJ VIŠE: