BURO. x Extreme Intimo kolekcija je dostupna u Hrvatskoj

U četvrtak smo objavili suradnju između portala BURO. i brenda Extreme Intimo koja donosi limitiranu kolekciju komada za potpuni hedonizam. Pogledajte što možete kupiti već danas
03.12.2022.
IMAGE SOURCE: Peno Media

Ova suradnja se „kuha“ još od kolovoza i bilo nam je jako teško ne otkriti detalje sve do službenog lansiranja. Naše kolege iz BURO. Srbije su napravili odličan posao i uspješno iskoračili u dizajnerske vode što se već vidi po interesu koji vlada za ovom kolekcijom. Iako je u prodaji tek tri dana, kolekcija se već dobro prodaje, a čini se da žene najviše vole mekane pidžame koje su toliko dobro napravljene da ih možete izvesti u grad u kombinaciji sa štiklama (naravno kad dođe toplija sezona).

U ponudi su dvije verzije oversized pidžama – klasična crna i ona s crno bijelim prugama. Ovaj model možete nositi u kompletu ili odvojeno : gornji dio kao oversized košulju, a donji dio kao palazzo hlače s potkošuljom (možda modelom iz kolekcije Vanje Milićević za Extreme Intimo ako ste je uspjeli uhvatiti na vrijeme).

Slip haljine su veliki trend već nekoliko sezona, a BURO. predlaže klasični kroj u crnoj i bijeloj od viskoznog satena s velikim V izrezom na leđima. Da, u njima možete spavati, ali nećete pogriješiti ni ako ih izvedete u grad u kombinaciji sa štiklama. Set donjeg rublja, točnije grudnjak i gaćice su oličenje minimalizma i komad koji možete nositi ispod prozirne pripijene haljine od tila. Ovo je look za Novu Godinu koji prati aktualni trend prozirnih odjevnih kombinacija. Seksi ulazak u 2023.? Može!

Kolekcija za hrvatsko tržište je dostupna ovdje.

SAZNAJ VIŠE: