SEARCH

BURO. TREND: Nove maksi suknje od trapera

Ako već neko vrijeme tražite idealnu maksi suknju od trapera, možda je pronađete u novim kolekcijama koje su stigle na e-commerce platforme
15.02.2023.
IMAGE SOURCE: Zara/Mango/Mytheresa
RECOMMENDED

Ovaj trend je sveprisutan i sigurno ste ga već vidjeli na Instagramu u izvedbi poznatih influencerica. Duge trapper suknje ćete sada pronaći u svim high street brendovima, ali i u ponudi high end kuća kao što su Gucci, Isabel Marant, Loewe i drugih. Kao i uvijek, važan je samo budžet s kojim raspolažete i želite li nositi neki posebniji primjerak s dizajnerskim potpisom ili nešto iz high streets. U slučaju ovog komada nema puno filozofije. Neke suknje su razrađenije (ovdje svrstavamo kuću Loewe), a neke s dizajnerskim potpisom izgledaju identično kao one iz Zare ili Manga, i naravno koštaju više.

U Zaru je ovaj tjedan stigla denim kolekcija, a u njoj vas čeka i nekoliko modela maksi suknji od trapera. Mango ima odličnu kolekciju Denim Re/Done koja je načinjena od recikliranih materijala i tu smo pronašli novi model od debelog trapera čija cijena iznosi 49 eura. Ako kupujete u high street, ovo je model koji se definitivno isplati.

SAZNAJ VIŠE: