BURO. SHOPPING: Top zimski kaputi za svaki stil

U potrazi za zimskim kaputima smo došli na adresu kuće Mona koja je i ove sezone pripremila bezbroj modela za svačiji ukus. Odabrali smo naše favorite i snimili ih za mini lookbook
29.11.2022.
IMAGE SOURCE: Danko Šimunović

Prvo nam je za oko zapeo savršeni karirani kaput hourglass oblika koji se savršeno nosi kao statement komad uz tajice i visoke čizme.

Uz ovakav komad ne trebate posebno slagati styling jer samouvjereno nosi cijelu kombinaciju. Ima dvostruko kopčanje i vizualno jako naglašava figuru.

Ako ste ljubiteljice crnih kaputa i smatrate ih klasikom kojem se uvijek vraćate, obratite pažnju na model koji se veže u struku i ima blago naglašena ramena zahvaljujući velikim zlatnim kopčama koje se nalaze i na prednjoj strani kaputa.

Zanimat će vas i model koji seže iznad koljena i koji je strožeg kroja. Ovaj kaput također prati liniju tijela i naglašava struk, ima jednoredno kopčanje i dobro se nosi u kombinaciji s kožom ili skinny modelom traperica. Visoke čizme su „must“.

Za sve vas koji obožavate boje i želite razvedriti ovu zimu, tu je model u jarko zelenoj boji na vezanje.

Obavezno ga nosite s čizmama u boji ili s bijelim čizmama za wow efekt.

Pepita uzorak ima vintage štih i uvijek nam se vraća u hladnoj sezoni, a pogotovo na kaputima. Ako vam je pepita osobni favorit, onda odaberite oversized model mekanog/opuštenog kroja koji se veže u struku s pripadajućim remenom.


Svi kaputi su dostupni na prodajnim mjestima brenda Mona u Zagrebu, Splitu i Zadru, kao i online na webshopu: www.monaonline.com

Kreativno vodstvo: Ana Pavić/Danko Šimunović
Model: Lidija Lešić
Video i foto: Danko Šimunović

Naočale: Optika Anda

SAZNAJ VIŠE: