SEARCH

BURO. Shopping: dizajnerski komadi sa sniženja

Dizajnerske komade je najbolje uloviti na sniženjima, a zimsko je u tijeku na poznatoj e-commerce platformi Mytheresa.com Evo što smo tamo pronašli
02.01.2023.
IMAGE SOURCE: My Theresa
RECOMMENDED

Ne znamo koliko ste ispraznili budžet u prosincu i jeste li raspoloženi za shopping, ali znamo da na dizajnerskim e-commerce platformama možete kupiti neke dobre komade po 30% nižoj cijeni. My Theresa je jedna od stranica koju najčešće posjećujemo zbog dobre selekcije dizajnera i specijalnih suradnji koje često imaju na mjesečnom nivou. Tu smo i odabrali odjeću i pokoji dodatak za ovo shopping izdanje. Nisu sve dizajnerske kuće na sniženju i neki imaju stroga pravila koja ne uključuju spuštanje cijena. Primjetno je da nema puno komada s potpisom Balenciage (tek poneki dodatak poput tenisica ili torbice), a najveći izbor ima druga linija Isabel Marant koja je super opcija za dnevne prigode. Etoile je inače jeftiniji od Isabel Marant linije, a karakteriziraju ga nosivi komadi koje možete lako uklopiti u svoj ormar. Tražite parka jakna, natkošulje, traperice i pletiva.

Ako ste poželjeli kupiti neki komad s potpisom brenda Khaite Ny, sad je prilika. Iskreno i dalje su u visokom cjenovnom rangu čak i s popustom, ali 30% manja cijena vas možda privuče onom plisiranom topu spuštenih ramena koji ste vjerojatno viđali na Instagramu ove sezone. Trend platformi će nas pratiti i u proljetnim mjesecima. Ako ste savladali hod na ovim visinama, onda obratite pažnju na jarko ružičasti model brenda Versace. Ganni ima nekoliko modela čizama koje će vam dobro doći kad zahladi (pretpostavljamo da ovo neprirodno proljeće u siječnju neće trajati zauvijek). Pogledajte našu shopping listu.

NEW BALANCE

SAZNAJ VIŠE: