BURO. IZBOR: Dizajnerski pokloni za Valentinovo

Ako vam je Valentinovo važan dan, volite dizajnerske brendove i želite neki poklon, odabrali smo dodatke iz "gift" sekcije poznatih kuća
11.02.2023.
IMAGE SOURCE: Gucci/Valentino/Louis Vuitton/Chanel/Balenciaga

Svi poznati brendovi su još prije mjesec dana na svojim stranicama objavili posebne kategorije darova za Valentinovo i u njima ćete pronaći veliki izbor artikala od parfema do torbica. Tu su i neki komadi koji su kreirani samo za ovaj Dan zaljubljenih i naravno imaju oblik srca. U Chanelu ćete pronaći jako veliki izbor njihovih kultnih parfema koji su siguran odabir za poklon ako znate što osoba kojoj poklanjate koristi. Valentino je sve pobojao u svoju ružičastu boju, a u kategoriji darovi se posebno ističu njihove platforma sandale u jarko ružičastoj.

Balenciaga ima zgodne torbe u obliku srca kao i popularnu Cagole u ružičastoj verziji. Vjerojatno najbolji odabir ima Louis Vuitton, a najveću pažnju nam je privukao proizvod Malle Fleurs. Radi se o jako starom dizajnu koji datira još iz 1910. godine i kreiran je za VIP klijente brenda. U pitanju je kutija s monogramom u koju se stavlja cvijeće. Jako chic.

SAZNAJ VIŠE: