BURO. Gift Guide: dobri pokloni do 300 kuna

Još nas malo vremena dijeli do božićnih blagdana i strke koja uvijek nastane u tom razdoblju. Pokloni su jedan od stresnijih trenutaka jer uvijek ima netko za koga niste sigurni što pokloniti. Imamo ideje za poklone do 300 kuna u našem BURO. Gift Guide-u
08.12.2022.
IMAGE SOURCE: BURO.

Poklon ne mora koštati 1000 kuna da biste nekome dali do znanja da mislite na njih i da im želite darovati nešto. Pokloni do 300 kuna nisu „simbolični“ kako ih ljudi znaju nazivati jer u ovom cjenovnom rangu možete stvarno naći jako lijepe stvari koje će nekoga razveseliti. Pritom mislimo na modne, beauty i lifestyle poklone. Svaki brend ima poseban „gift guide“ na svojim stranicama te dobro proučite ponudu i sigurno ćete pronaći nešto prigodno. Ako kupujete nešto iz kategorije moda, onda je najbolje da se držite neutralnih i svima potrebnih komada – kape, šalovi, rukavice, svečane naušnice, torbe – to su dodaci s kojima se možete igrati.

Ako dobro poznajete ukus osobe kojoj poklanjate (kao i veličinu koju nosi), onda se možete upustiti u avanturu odjeće i kupiti neko zgodno pletivo. U kategoriji ljepote izbjegnite pudere i stvari koje osoba mora probati sama. Crna maskara, kupka, mazalica za tijelo ili klasični crveni ruž su siguran pogodak. Knjige će razveseliti kolekcionare, pogotovo ako govorimo o monografijama koje su trenutno na popustu i dolaze s potpisom poznate kuće Taschen. Naručite ih online i stižu na adresu kroz pet dana.

SAZNAJ VIŠE: