BURO. Experience: što se nalazilo u goodie bagu za početak ljeta?

Projekt BURO. Experience otvorio je ljeto na najbolji mogući način, a naravno da smo naše djevojke opremili goodie torbom sa svim potrebnim za opušteni odmor
24.05.2024.
IMAGE SOURCE: Danko Šimunović, Prosper Filipović
RECOMMENDED

Iza nas je prvi BURO. Experience, jedinstveni projekt koji u offline prenosi sve ono što kao brend predstavljamo u digitalnoj sferi i na koji smo iznimno ponosni. Ususret ljetu, na ovo lifestyle iskustvo poveli smo naše BURO. djevojke koje su s nama provele tri dana na obali ispunjena gastronomskim, modnim, beauty i jednostavno lifestyle užicima, o čemu detaljno možete saznati ovdje.

Projekt BURO. Experience počeo je putovanjem od Zagreba do Splita gdje smo proveli divna dva dana, a zatim smo na impresivnoj jedrilici s osam profesionalnih članova posade zaplovili prema Hvaru. Luksuzna jedrilica Lady Gita ima 49 metara i 6 prostranih kabina u kojima je BURO. djevojke dočekao naš goodie bag čiji su sadržaj koristile već za vrijeme putovanja, no zamišljen je kao poklon koji ih uvodi u ljetnu sezonu i koji će postati njihov summer essentials.

Summer essentials u BURO. Experience goodie torbi

Naravno da savršeno ljetovanje ne prolazi bez torbe za plažu i parea kojeg nosimo na različite načine – zato smo za BURO. Experience osmislili praktičnu i cool BURO. torbu za plažu u kojoj se nalazio svestrani pareo trendovskog uzorka koji služi kao podsjetnik na Experience iskustvo i koji su naše djevojke (i cijela ekipa) iskoristili za stvaranje ljetnih lookova.

Uz sam dizajn kvaliteta materijala nam je na prvom mjestu pa smo se za proizvodnju našeg mercha obratili poznatom imenu – Caspar Design broji 25 godina iskustva u digitalnom printu i izradi svih vrsta tiska na različitim tkaninama, od organskog pamuka do recikliranog poliestera i viskoze. Naše ideje su besprijekorno pretvorili u djelo.

Uz pareo je najbolje pristajao naš 247.society t-shirt – najcool majica koja se ove godine nosi od plaže do kluba i natrag. Ako vas je ikada zanimalo kako se society kaže na drugim jezicima, just watch your back!

Kada je ljetna beauty rutina u pitanju, vrlo smo strogi i pažljivi jer znamo koliko more i sunce utječu na izgled i zdravlje kože i kose. Projekt BURO. Experience otvorio je dugo i vruće ljeto, a s prvim kupanjem u moru smo se pobrinuli za ljepotu i njegu kose naših djevojaka. Odabrali smo dva najpoznatija svjetska brenda kada je riječ o njezi kose i njihove profesionalne linije.

Dio goodie baga bila je Kérastase Soleil kolekcija za koju smatramo da je jedna od najboljih na tržištu kada je njegovanje kose ljeti u pitanju. Svaki proizvod iz linije formuliran je kako bi zaštitio kosu od utjecaja sunca, mora i vjetra i održao ju mekanom i sjajnom.

Pobrinuli smo se za zaokruženu njegu pa se u goodie torbi našla i L’Oréal Professionnel Metal Detox linija koja je naš beauty sos i spas za kosu. Naime, proizvodi iz ove linije čiste kosu od metalnih naslaga i potiču blistavost boje kose u što smo se uvjerili za vrijeme putovanja.

Cijeli BURO. Experience projekt zamišljen je kao ekskluzivno i kvalitetno iskustvo koje objedinjuje užitke i opuštanje. Proveli smo tri dana uživajući na našoj obali i svi znamo koliko nam nakon morskog iskustva povratak u okruženje grada teško pada. Mali Thai Centar se uz poklon bon za njihove masaže i tretmane pobrinuo se kako bi se naše uzvanice opustile i kako bi im odmor trajao još malo duže – u najvećem Thai centru u Zagrebu koji u ponudi ima sve poznate masaže i tretmane s Tajlanda.

SAZNAJ VIŠE: