BURO.DUPES: pristupačna verzija sjajila za usne u boji čokolade

Tonovi čokolade će biti jako popularni u jesenskom make up-u, a igru vode sjajila za usne u boji čokolade. Imamo jeftiniju zamjenu
21.09.2023.
IMAGE SOURCE: BURO.

Čokoladni i smeđi tonovi neće biti rezervirani isključivo za manikure ove jeseni. Štoviše. Očekujte najveći „napad“ smeđe u make up-u i pritom posebno mislimo na oči i usne. Tamno smeđe olovke, ruževi i sjajila će biti dominantan trend, a igru u ovoj kategoriji vodi Fenty Beauty koji je među prvim ponudio najveći izbor sjajila u svim bojama.

Njihov popularni Gloss Bomb Lip Luminizer je postao viralan još prije dvije godine, a za ovu formulu je osvojila i dvije beauty nagrade magazina Allure i Glamour. Formula je obogaćena njegujućim shea maslacom, ne lijepi se na usnama i vizualno ih povećava. Boja je Hot Chocolit, miriše na vaniliju i breskvu, a cijena mu iznosi 26 eura. Možete ga kupiti ovdje.

Znamo da Fenty nije dostupan u Hrvatskoj i da ga morate naručiti online. Isto znamo da je mnogima Rihanna velik razlog zašto žele ovaj brend u svojoj kozmetičkoj torbici. Ako vas ne zanima ime brenda, već isključivo produkt onda ćete savršenu zamjenu za ovaj proizvod pronaći u ponudi kuće Kiko Milano koja je dostupna kod nas. Zamjena za Hot Chocolit se nalazi pod brojem 44 i nazivom Disruptive Brown. Ovo sjajilo sadrži ulje marakuje i ima 3D gloss efekt na usnama. Cijena mu iznosi 12.99 eura i možete ga kupiti ovdje.

SAZNAJ VIŠE: