Broadway dobiva mjuzikl inspiriran Britney Spears

„Once Upon a One More Time“ je novi mjuzikl na Broadwayju koji kombinira klasične likove iz bajki s najvećim glazbenim hitovima Britney Spears, a počet će se prikazivati u lipnju iduće godine
06.12.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest

Kakvo god mišljenje imali o Britney Spears, njezinoj čudnoj interakciji na društvenim mrežama i cijelom #freeBritney pokretu, kolektivno se možemo složiti da je ova pop princeza obilježila jednu cijelu eru pop kulture, a usudimo se reći da ju je i oblikovala. Iako je njezina popularnost krenula u krivom smjeru, kao i mnogimg glazbenim ikonama, Britney je neosporno zapisala povijest pop glazbe. Pa zato nije ni čudo da ova pjevačica služi kao inspiracija u ostalim umjetnostima. Naime, Broadway priprema mjuzikl inspiriran Britney Spears i zvat će se „Once Upon a One More Time“.

Prema Hollywood Reporteru, „predstava kombinira klasične likove iz bajki- Pepeljugu, Snjeguljicu, Malu Sirenu i mnoge druge- s hitovima iz Spearsinog opsežnog, nagrađivanog glazbenog kataloga.“ Ovu uzbudljivu predstavu producirali su dobitnici Tony nagrade James L. Nederlander i Hunter Arnold, a režirali su ga i koreografirali Keone i Mari Madrid. Iako nije uključena u stvaranje mjuzikla „Once Upon a One More Time“, Britney Spears je apsolutno odobrava. Prema The Washington Postu, Spears je još 2019. godine prisustvovala čitanju mjuzikla i bila je zadovoljna s onim što je vidjela. „Once Upon a One More Time“ mjuzikl premijerno će biti predstavljen u kazalištu „Marquis Theatre“ 23. lipnja 2023. godine.

SAZNAJ VIŠE: