Brend kupaćih kostima koji vole hrvatske influencerice ima novu kolekciju

Jeste li spremni za novu kampanju Peau kupaćih kostima?
15.06.2022.
IMAGE SOURCE: Nemanja Gašić

Nakon što su prošlo ljeto napravile boom na domaćoj sceni s jedinstvenom kolekcijom badića, poznata zagrebačka manekenka i influencerica Mia Matić i njezina poslovna partnerica Ema Pilić bacile su se na posao i za ovo ljeto napravile novu fantastičnu limited edition kolekciju.

Peau je već dobro poznato ime kupaćih kostima koji su prošlo ljeto bili apsolutni MUST HAVE na svakoj plaži. Svojim jedinstvenim krojem i unikatnim bojama, pružile su publici ono što je svima trebalo…jednostavne jednobojne badiće. Ove godine odlučile su svoju standardnu monokromatsku kolekciju upotpuniti s dva nova kroja badića, kao i s novim retro uzorcima i bojama. Novi modeli dolaze pod nazivima: Amaretto sour, Sangria, Olive, Swirl i Fusion koji neodoljivo imaju prizvuk ljeta i godišnjeg odmora. Modeli dolaze u 3 retro uzorka te u svijetlo zelenoj i tamno crvenoj boji. Naglasak je kao i prošle godine ostao na kvalitetnoj izradi i detaljima koji jednostavne modele čine unikatnima, kao što su na primjer keramičke perlice na retro modelima.

,, Novom kolekcijom smo htjele odati divljenje ženskom tijelu, a nit vodilja kampanje je bila prekrasna ljetna koža što se usko veže i uz samo ime brenda Peau što na francuskom znači koža.“

Peau badići dolaze u veličinama S,M i L, a u svojoj ponudi imaju i jednodijelne i dvodijelne komade tako da svako može pronaći nešto za sebe.

,,Iako kreiramo vrlo izazovne bikinije, vrlo nam je bitno da se sve cure koje nose Peau dobro osjećaju u svojoj koži i na plaži. Ovi badići kreirani su za sve žene, neovisno o građi tijela i konfekcijskom broju, s toga nam je posebno drago da smo u novu kolekciju uklopile želje i ideje naših kupaca. Sigurne smo kako uz njih neće proći nezapaženo na plaži ove godine.

Ova jedinstvena kampanja snimljena je u novootvorenom hotelu Dalmacija PlacesHotel by Valamar u Makarskoj koji se svojim minimalističkim dizajnom i efektnim detaljima savršeno uklopio u viziju kampanje kao istinsko mediteransko utočište, moderno i puno života.

Peau kupaći kostimi dostupni su za online narudžbe na službenoj stranici brenda: www.peau.hr

Modeli: Mia Matić i Svetlana Bjelan

Fotograf: Nemanja Gašić

Kreativno vodstvo: Ema Pilić, Nemanja Gašić, Mia Matić

SAZNAJ VIŠE: