SEARCH

15 novih bijelih komada iz Zare koje odmah dodajemo u svoj ormar

Bijela boja je ljetni klasik, a Zara u svom asortimanu ima nekoliko novih bijelih komada koji su nas oduševili
16.05.2024.
IMAGE SOURCE: Zara
RECOMMENDED

Pregledom novih modnih trendova za proljetnu i ljetnu sezonu 2024. otkrili smo da će se nositi životinjski, cvjetni i prugasti printovi te da će u prvom planu biti crvena, žuta i plava boja (bar neko vrijeme). Budući da maštamo o ljetu u Italiji, ali i ljetu općenito, uvijek uspijemo pronaći nove komade koje jedva čekamo kombinirati u različitim prilikama, a ovaj put nam je pažnju privukla Zarina kolekcija.

Možda se trendovi boja konstantno mijenjaju, ali klasici u crnim i bijelim nijansama su savršeni za svako doba godine. Kako se sve više bliži ljeto, opraštamo se od tamnijih nijansa i mijenjamo ih svjetlijim iteracijama, a bijela boja je i dalje na prvom mjestu. Koliko god obožavamo šarenilo novih kolekcija za ljeto, svaka sadrži bar nekoliko odličnih bijelih komada, ali Zara nas je ove godine posebno oduševila svojim velikim izborom.

Modnu scenu su nedavno preplavile haljine i suknje s pufastim rubom, a Zara u svom asortimanu ima nekoliko različitih iteracija u bijeloj boji. Među bijelim modelima možete pronaći i topove s volanima, košulje s različitim uzorcima, lanene hlače i svilene haljine, a svi najbolji komadi nalaze se na našoj listi.

SAZNAJ VIŠE: