Bijela kava, karamela, čokolada: nijanse koje nosimo svaki dan

16.02.2022.

Ok, priznat ćemo da pored svih boja koje nam se nude u novim kolekcijama mi i dalje najbrže posežemo za neutralnijim tonovima. Pripišite to godinama, jednostavnošću kombiniranja ili jednostavno sofisticiranosti koju nalazimo u smirenim tonovima bijele kave, čokolade, karamele. Naš entuzijazam dijele i dizajneri koji su ove sezone predstavili bezbroj statement komada baš u tim tonovima bilo da se radi o odjeći ili dodacima. Krenimo do balonera kao od komada koji simbolizira proljeće i ranu jesen. Proljeće nam je malo požurilo pa baloner već možete šetati gradom. Bež je standard za ovaj kultni klasik oko kojeg možete izgraditi cijeli styling. Dobar par jeansa, mekani džemper u boji bijele kave i torbica ili čizme u neutralnim tonovima će biti efektan proljetni look.

Ove sezone se vratio i saten (voljeli ga ili ne voljeli) i to na košuljama, hlačama i suknjama. Satenske košulje nam nisu najdraža opcija za svaki dan, ali hlače od satena u boji čokolade (pogledajte model iz Zare) u kombinaciji s vestom ili košuljom i mokasinama, imaju naš glas.

Apsolutno smo raspoloženi i za kombinaciju uske haljine u kombinaciji s oversized blejzerom i sve u nijansama krem bijele i boje pijeska. Khaite ima prekrasan model haljine Spence koja ide na štikle, vojničke čizme ili čizme s potpeticom, a jako kvalitetne blejzere možete naći u Zari. Cijena im je nešto viša od standardne ponude brenda, ali su načinjeni od kvalitetnijih materijala pa barem znate što plaćate.

SAZNAJ VIŠE: