Ove sezone nosimo bijele komade: odabrali smo 15 najboljih modela

Bijela boja je neizbježna ove proljetne sezone, a ako ste u potrazi za novim bijelim komadima, ne morate dalje tražiti jer smo mi izabrali najbolje
30.03.2024.
IMAGE SOURCE: H&M/Zara/Mango/Valentino/Jacquemus/The Row/IMAXtree/Pinterest
RECOMMENDED

Možda se svake sezone susrećemo s bezbroj novih trendova i mikro trendova, ali postoje određene stvari kojima se uvijek rado vraćamo, a jedna od njih je nošenje bijele boje u proljetnoj i ljetnoj sezoni. Bijela boja je bezvremenski odabir koji zapravo ne možemo nazvati trendom, ali opet nikada ne izlazi iz trenda. Možda se povratak bijele boje u prvi plan ne čini toliko zanimljivim kao leopard uzorak koji još uvijek ne silazi s modne scene, ali ponekad je funkcionalnost i prilagodljivost bijelih komada baš ono što nam je potrebno.

bijela haljina valentino

bijela boja valentino

Bijela boja je posvuda

Potrebu za inovativnim bijelim modelima ove su godine uočili i dizajneri. Modne piste za proljeće/ljeto 2024. bile su prepune bijelih silueta i statement komada koji su sve samo ne dosadni. Saint Laurent je u svoju novu kolekciju uključio nekoliko odličnih bijelih modela poput ikonične 1967 Saharienne jakne i nekoliko košulja i ravnih hlača. Valentinovim pistama prošle su zanimljive iteracije kratkih bijelih haljina sa izrezanim dijelovima dok je Chloé na svoje piste doveo predivan bijeli kombinezon s volanima.

bijela valentino

Bijela boja može predstavljati mali izazov, pogotovo ako nismo dovoljno pažljivi, ali svi bi se mogli složiti kako kombiniranje bijelih komada može biti najzabavnija stvar ikad. Bilo da se odlučimo kombinirati jedan bijeli komad s različitim bojama ili se odlučimo za potpuno bijeli outfit koji ćemo razbiti modnim detaljima u boji, ne možemo puno pogriješiti.

Izbor bijelih dizajnerskih modela je velik – od mini haljina koje su savršene za izlaske do dugih suknja, hlača i blejzera za svakodnevne kombinacije, a Valentino, The Row i Jacquemus su samo neki od dizajnerskih brendova koji u svojim novim kolekcijama imaju odlične bijele modele. High street dućani isti nisu dugo čekali da svoju ponudu obogate bijelim siluetama, a H&M ima novu proljetnu kolekciju čiji komadi podsjećaju na one brenda Valentino.

bijela haljina the row
The Row

SAZNAJ VIŠE: