SEARCH

Bershka ima jako dobru kolekciju trapera. Imamo top komade

Ako ponekad ne zavirite u Bershku jer mislite da imaju samo odjeću za tinejdžere, varate se. Bershka ima izvrsne kolekcije trapera i pristupačniji su od Zare
19.09.2023.
IMAGE SOURCE: Bershka
RECOMMENDED

Bershka nam je prva stanica kad kupujemo odjeću za večernje izlaske. Ako tražite neki fora bodi ili top u stilu korzeta, ovdje ćete ih sigurno pronaći. Ovo ljeto su imali nekoliko viralnih komada s naglaskom na onu jednostavnu maksi haljinu na bretelice koja je preplavila TikTok i bila stalno rasprodana. Bershka je također odlična adresa ako tražite traperice. Sigurno znate da su dio grupacije Inditex koja u svom portfoliju ima Zaru, Massimo Dutti, Pull & Bear te se svi komadi navedenih brendova proizvode u istoj tvornici i većina materijala je ista.

Nije slučajnost da ćete u Zari i Bershki pronaći slične komade, ali je Bershka nešto pristupačnija. Također Bershka ima malu prednost kod trendi krojeva jer su više orijentirani na aktualne trendove kao brend za razliku od Zare koja je zaokrenula estetiku u nekom klasičnijem bezvremenskom smjeru.

Bershka ove sezone ima veliku selekciju širokih traperica koje će biti jedan od dominantnijih krojeva sezone. Ako tražite cargo modele, ovdje ćete pronaći najbolji izbor isto kao i izbor modela s jako širokim nogavicama. Obraite pažnju i na traper haljine koktel kroja u klasičnoj plavoj ili isprano crvenoj. Pronaći ćete i kratke jaknice te natkošulje od debljeg kvalitetnog trapera. U ponudi je i jedan traper baloner koji je ekskluzivno dostupan online.

SAZNAJ VIŠE: