Baršunasta manikura je pravi look za božićni party

Stižu nam Božić i Nova godina, a s njima i novi trendovi u manikuri. Instagram feed nam gori od fotografija baršunastih noktiju koji će postati ultimativna manikura na novogodišnjem i božićnom partiju
24.11.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram/ Pinterest

Kroz godinu smo prošli zaista mnogo trendova u manikuri. Ove sezone uživamo u tamnim nijansama laka za nokte, a TikTok nam je donio i trend „rumenih“ noktiju koji doista izgledaju romantično. „Glazed doughnut“ manikura izdominirala je u „nail“ zajednici i to zahvaljujući Hailey Bieber koja je isfurala takav look noktiju. Sada glazirani nokti dobivaju blagdansko poboljšanje koje rapidno počinje preuzimati Instagram feed: riječ je o baršunastoj manikuri.

Odmah da napomenemo, ovakva manikura ne zahtjeva da doslovno zalijepite baršun na nokte. Taj baršunasti efekt ostvaren je s magnetiziranim lakovima za nokte koji neki nazivaju „cat-eye“ lakovima. Kako se ti lakovi aktiviraju? Zapravo vrlo jdnostavno. Namažite nokte s ovim lakom i prije nego što se osuši, iznad njega stavite magnet. On će povući sitne čestice koje reagiraju na magnet i tako stvoriti teksturirani izgled.

Barušanasti nokti su savršeni look u ovo božićno vrijeme, kao i za proslavu Nove godine. Ovu manikuru osim u salonu, možete napraviti i samu kod kuće. U nastavku pogledajte primjere ovog nama jako dragog trenda kako bi i vas inspirirali za neki luksuzni novogodišnji styling.

SAZNAJ VIŠE: