Subcero, novi koktel bar inspiriran industrijskim stilom, otvorio je svoja vrata u podrumu restorana Sala Cero. Ovo je mjesto u kojem radi Nico Mirande, bar manager s impresivnom međunarodnom karijerom. Subcero nije samo bar; to je produžetak filozofije restorana Sala Cero, nudeći prostor za aperitiv prije večere ili za opuštanje nakon nje. Prostor je osmišljen s ciljem stvaranja jedinstvenog iskustva za svakog posjetitelja, bilo kroz interakciju s koktelima, ambijentom ili drugim gostima.


Subcero je više od bara
Bar je centralno organiziran oko visokog stola s dvanaest sjedala, koji radi isključivo uz rezervaciju. Osim toga, tu je i dodatna prostorija s individualnim stolovima, povezanim centralnom linijom koja simbolizira radni prostor operatera. Ovaj dizajnerski pristup prostoru slijedi istu filozofiju kao i ostale prostorije Sala Cero, s naglaskom na poticanje interakcije među gostima i stvaranje ugodne, ali dinamične atmosfere.

Nico Miranda, urugvajski stručnjak za koktele s bogatim iskustvom od Montevidea do New Yorka, donosi svoju strast za inovacijama u Subcero. Njegovo prethodno iskustvo u prestižnim madridskim barovima, kao što su Harveys i Bad Company, pripremilo ga je za rad na ovom projektu pod vodstvom Juana Vallsa, jednog od vodećih španjolskih majstora koktela. Miranda u svom laboratoriju, smještenom u podrumu Subcera, razvija svaki koktel s preciznošću i kreativnošću umjetnika.

Njegov najnoviji koncept, tekući panton, nudi jedinstveni jelovnik koktela podijeljenih prema bojama. Svaka od 13 iteracija predstavlja savršenu harmoniju boja i okusa, s kombinacijama koje uključuju neobične sastojke poput ličija i crvenog voća, misa ili dinje s krastavcem. Ova kolekcija nije samo vizualno privlačna; ona pruža i nevjerojatno osjetilno iskustvo. Za one koji žele nastaviti noć, Subcero nudi i automate s pićima, koji uključuju razna žestoka pića za dodatno istraživanje okusa.

Subcero nije samo mjesto za vrhunske koktele; to je iskustvo. Uz kreativne napitke, jelovnik uključuje i male zalogaje savršene za uparivanje s pićima, kao i odabrana jela iz restorana Sala Cero koja se mogu naručiti i konzumirati na donjem katu. Zvuk DJ-a dodatno pojačava atmosferu, stvarajući idealnu podlogu za noćno uživanje.


S planovima da se Subcero transformira u noćni klub koji će raditi od 1 ujutro do zore, glazba postaje ključni element ovog prostora. Tehnička i zvučna svestranost dizajna omogućuje Subceru da funkcionira kao koktel bar, privatna blagovaonica ili klub, ovisno o potrebi. Ovo prilagodljivo okruženje dizajnirano je za pružanje nezaboravnih trenutaka, bilo da ste ovdje zbog pića, hrane ili plesnog podija.


Subcero nije samo još jedan koktel bar u nizu; to je inovativni prostor koji spaja industrijski dizajn, vrhunsku miksologiju i živopisnu atmosferu. Nico Miranda i njegov tim kreirali su destinaciju koja redefinira što znači uživati u koktelima. Bilo da tražite sofisticirani aperitiv, nezaboravno noćno iskustvo ili mjesto za istraživanje granica tekuće umjetnosti, Subcero vas neće razočarati. Ovo je mjesto gdje se okusi, boje i zvukovi stapaju u jedno, stvarajući prostor koji će zasigurno postati nezaobilazan na sceni noćnog života.