Aston Martin gradi luksuznu vilu u Japanu

Aston Martin će svoje dizajnersko umijeće uskoro pokazati u Japanu. U suradnji s japanskim divom na tržištu luksuznih nekretnina, tvrtkom VIBROA, izgraditi će zadivljujuću privatnu kuću
03.12.2022.
IMAGE SOURCE: Aston Martin

Dvojac započinje izgradnju vile № 001 Minami Aoyama, ultraluksuznog zdanja u četvrti Omotesando u Minamo Ayoami, jednom od najvažnijih arhitektonskih središta Tokija. Aston Martin britanski je luksuzni brend automobila koji se već okušao u dizajnu i iza sebe već ima nekoliko uspješnih projekata u SAD-u, ali u najnovijem poslovnom pothvatu odabrao je Japan. Mareka Reichmana, izvršnog potpredsjednika Astona Martina, inspirirala je bogata povijest tokijske kulture i stila što je Tokio učinilo idealnim odabirom. 

“Kako Aston Martin raste u Japanu, strastveni smo u pronalaženju inovativnih načina da oživimo naš ultraluksuzni brend i da odjekne kod lokalnih potrošača. Oduševljeni smo što radimo s VIBROA-om, pomažući stvoriti ono za što vjerujemo da je savršen dom za vlasnika Aston Martina, s elementima dizajna inspiriranim našim portfeljem ultraluksuznih automobila visokih performansi koji oduzima dah”, rekao je Greg Adams, regionalni predsjednik Aston Martina za Japan i Južnu Koreju.

Elegantan dizajn proizvođača automobila uočava se posvuda, a kuća na četiri kata ima i krovnu terasu s koje se pruža pogled na grad. Vanjski dizajn je upečatljiv, čistih linija u klasičnom japanskom stilu,a holistička unutrašnjost postiže se korištenjem prirodnih materijala i gotovo se stapa s okolišem.

Skulpturalne linije fasade nalikuju unutrašnjosti i geometrijskim linijama u funkcionalnom dizajnu koji misli na sve. Megaluksuzno izdanje dolazi uz vinski podrum, kućno kino, teretanu i privatni spa tako da budući vlasnici, koji su već kupili kuću, neće iz nje trebati izlaziti.

A GDJE JE TU AUTOMOBIL?

Vila Astona Martina ne dolazi bez legendarnog automobila pa su u prizemlje smjestila galerija u kojoj će biti izloženo nekoliko primjeraka. Ne preostaje nam ništa drugo nego priželjkivati ovakav život jer ne bi bilo loše imati nekoliko prekrasnih automobila u dnevnom boravku. 

SAZNAJ VIŠE: