SEARCH

ASAP Rocky reklamira novi uniseks Fenty balzam za usne

Rihanna je izbacila novi balzam za usne za vlastiti brend Fenty, a glavni glumacu u kampanji je ASAP Rocky. Dobro se snašao
05.01.2024.
IMAGE SOURCE: Fenty Beauty
RECOMMENDED

Prije nekoliko tjedana novinari su upitali Rihannu planira li neku suradnju s ASAP Rockyjem. Na pitanje se samo nasmiješila i odgovorila da su već napravili dvije uspješne kolaboracije iz kojih su dobili dva sina. Mediji i javnost već dulje vrijeme „pritišću“ pjevačicu zbog glazbene karijere i činjenice da već godinama nije izdala novi album, ali Rihanna ima drugih planova i svi se tiču njenog beauty brenda Fenty koji ju je učinio milijarderkom. Da, Rihanna je „teža“ od Beyonce čije je bogatstvo nedavno procijenjeno na 800 milijuna dolara nakon mega uspješne turneje Renaissance. Kao odgovor na pitanje o potencijalnoj suradnji sinoć je na naše ekrane sletjela nova Fenty kampanja i glavna zvijezda je ASAP Rocky.

https://www.instagram.com/p/C1sVFcOy4de/

U pitanju je uniseks balzam za usne Lux Balm koji će se (pretpostavljamo) odmah rasprodati jer je kampanja dovoljno jaka da ga pogura. Nemojte krivo shvatiti. Rihanna ionako rasprodaje većinu proizvoda jer su kvalitetni i inovativni. Njen puder u sticku je posljednji viralni proizvod koji svi hvale, a više puta je pokrenula trendove koje su onda slijedile velike kuće.

Lux balzam je obogaćen okusom trešnje i sadrži vitamin E i shea maslac za njegu. Hidratizira usne i oporavlja ispucale usne. Proizvod je veganski i pripada u kategoriju clean beauty. Dostupan je na Fenty webu po cijeni od 19 eura.

SAZNAJ VIŠE: