Answear Me: Imali smo nekoliko zanimljivih pitanja za Nanu Nadarević i Ivanu Pavić. Evo što su nam odgovorile

Jesu li djevojke prošle test?
06.05.2022.
IMAGE SOURCE: Sanja Bistričić

Kažu da život čine male stvari i navike koje nam postanu lifestyle. Koliko smo savjesni i svjesni života u posljednje vrijeme, a pogotovo nakon pandemije, pitanje je koje si svakodnevno postavljamo. Briga za sebe, briga za okolinu u kojoj živimo, odgovornost prema sebi i drugima – sve su to pojmovi koji su nas s pravom okupirali.

Sada drugačije gledamo na kvalitetu života, pazimo što unosimo u sebe, kako trošimo vlastitu energiju, i naravno pazimo što i gdje kupujemo. Kad kažemo da pazimo gdje kupujemo, to doista i mislimo. Naš najdraži odabir za shopping odjeće i modnih dodataka je Answear čija poslovna filozofija nalaže aktivan život bez kompromisa, dok se u središtu proizvodnje nalazi odgovorno poslovanje. Answear je posvećen snažnim, neovisnim i odvažnim ženama i u kompaniji 70% zaposlenih čine upravo žene.

U sličnom smjeru razmišljaju Nana Nadarević i Ivana Pavić, Answear ambasadorice koje smo „priveli“ na kratki razgovor i otkrili njihov „lifespiration“ koji nije samo vezan za ovu sezonu, već za cijeli život. Za ovaj razgovor su imale slobodu da same naruče svoje odjevne kombinacije s Answear web shopa i obje su odabrale gotovo identične Planet Friendly sportske kombinacije.

A jesu li identičnih razmišljanja kada je u pitanju način života, održivost, savjestan i odgovoran shopping? Otkrijte jesu li djevojke prošle test u Answear Me serijalu.

Foto & video: Sanja Bistričić

Make up: Sonja Pašalić

Produkcija: Antonija Pejković

SAZNAJ VIŠE: