Mogli bismo gledati Anne Hathaway u drugoj sezoni serije „BEEF“

Ove godine navodno počinje snimanje druge sezone serije "BEEF", a izvori tvrde da će novi protagonisti biti Anne Hathaway i Jake Gyllenhaal
04.03.2024.
IMAGE SOURCE: Instagram @annehathaway, @jakegyllenhaal, @caileespaeny, @melton/ Pinterest/ Netflix
RECOMMENDED

Kada je na Netflix stigla serija „BEEF“ talentiranog redatelja Lee Sung Jina, instantno je osvojila gledatelje diljem svijeta. Da je riječ o kvalitetnoj humorističnoj drami pokazala je i dodjela Emmy te Golden Globes nagrada na kojima je serija ostvarila ukupno devet pobjeda, između ostalog i onu za najbolju limitiranu ili antalogijsku seriju. Izvanredne izvedbe Ali Wong i Stevena Yeuna osigurale su im Emmy i Golden Globes nagradu za najboljeg glumca i glumicu u limitiranoj seriji.

beef golden globes

beef

Iako je prvenstveno bila riječ o limitiranoj seriji koja ima zaokružen završetak (i čiji su glavni protagonisti dobili svoj kraj), Lee Sung Jin ipak najavljuje drugu sezonu koja bi se navodno trebala početi snimati u ljeto ili jesen ove godine. Neki izvori tvrde da Sung Jin razmatra Anne Hathaway i Jakea Gyllenhaala kao glavne likove nove sezone uz Charlesa Meltona te Cailee Spaeny.

anne hathaway beef druga sezona

The Dish izvještava da će se glumci udružiti kao dva para koja su u zavadi: Melton sa Spaeny te Hathaway s Gyllenhaalom. Ugovori o glumcima tek trebaju biti objavljeni, no Deadline napominje da je scenarij za narednu sezonu ili već bio ili će biti predan.

Lee Sung Jin je nakon dodjele nagrada Golden Globes otkrio da je serija prvotno bila zamišljena kao antalogijska. “Uvijek će biti novih likova”, rekao je Lee za Deadline iza pozornice na dodjeli nagrada. White Lotus sada dobiva jako dobru konkurenciju. Jedva čekamo saznati više detalja.

beef lee sung jin
SAZNAJ VIŠE: