Ako tražite vjenčanicu, Jacquemus ima sve što možete poželjeti

Nitko ne radi suptilni seksepil kao Jacquemus, što je dokazao još jednom s novom jesenskom kolekcijom Papier
28.06.2022.
IMAGE SOURCE: Jacquemus
RECOMMENDED

No results found.

I njegove lokacije su kao njegova moda. Uvijek očaravajuće, ali nikada pretjerane. Priroda mu je uvijek najbolji backdrop za predstavljanje svake kolekcije, a ovaj put je odabrao jug Francuske i planine soli po kojima su modeli uspješno hodali u štiklama. Iako su svi očekivali da će naglasak biti na suradnji s brendom Nike, Jacquemus je ipak dao prednost vlastitoj liniii, dok je ova kolaboracija tek suptilno protegnuta kroz kolekciju. “Želio sam krenuti od početka. Doslovno od bijelog papira” izjavio je za Vogue prije revije.

Pritom nije mislio da želi izbrisati sve uspjehe koje je dosad ostvario s brendom i koji su ga učinili jednim od najomiljenijih dizajnera na svijetu. S ovom kolekcijom je poručio svijetu da je vrijeme za neki novi level, da je odrastao i čak malo iskoračio u couture. Dizajner će uskoro stupiti u brak sa svojim dugogodišnjim partnerom te je i sama kolekcija odisala bridal momentima. Doista, ako se planirate udati sljedeće godine, možete odjenuti jednu od kreacija iz ove kolekcije i biti ćete najchic mladenka sezone.

Listu želja imamo i na njoj je svaki drugi look. Ne možemo prestati razmišljati o bijeloj koktel haljini sa skulpturalnim naramenicama, pletenoj maslinastoj haljini sa širokim bretelama, maksi haljini sa spaghetti naramenicama koja se sljubljuje uz tijelo.. Kolekcija je dostupa na web stranici brenda.

SAZNAJ VIŠE: