Adam Driver uskače u ulogu Enza Ferrarija

Snimanje filma „Ferrari“ o legendarnom proizvođaču automobila Enzu Ferrariju započelo je početkom kolovoza, a u glavnoj se ulozi pronašao Adam Driver
18.08.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram

Prije mjesec dana streaming platforma Apple+ najavila je snimanje biografskog filma o legendarnom proizvođaču automobila  Enzu Ferrariju. Tada smo se pitali tko će zauzeti tu ulogu, a sada napokon imamo odgovor: izvrsni glumac Adam Driver. Nakon što je reprizirao svoju ulogu „zgodnog kentaura“, a sada uskače u cipele zgodnog Talijana.

Da je iznimno talentiran, Driver je pokazao u mnogim filmskim projektima poput „Marriage Story“ i nedavnog filma „House of Gucci“. Uskoro ćemo ga gledati i u nadolazećem filmu „White Noise“  za koji mu se predviđa i nominacija za Oscara. Pa tako nije ni čudo što je redatelju Michaelu Mannu ovaj glumac bio logičan izbor za utjelovljenje neponovljivog Enza Ferrarija.

„Ferrari“ se počeo snimati početkom kolovoza i to naravno, u Italiji. Na nekim fotografijama sa seta možemo vidjeti Adama Drivera kratke sjede kose, obučen u tamno odjelo. Uz Drivera, Ferrarijevu ženu Lauru utjelovit će izvrsna Penelope Cruz koja je ranije ovaj mjesec viđena u Modeni.  Christian Bale, Patrick Dempsey i Shailene Woodley dio su ove odlične glumačke postave pa ne sumnjamo da će „Ferrari“ biti velika filmska uspješnica.

SAZNAJ VIŠE: