A most unusual garden terasa novo je hit mjesto za božićne partyje

A most unusual garden može se pohvaliti novom, natkrivenom i grijanom terasom koju možete unajmiti za božićne partyje
16.11.2023.
IMAGE SOURCE: Denis Butorac

Kad je prije osam godina otvoren bar A most unusual garden, prepoznatljiv po predivnoj zelenoj terasi i kućici na drvetu, jedan sasvim neobičan kvartovski kafić, svi su se pitali zašto su taj pothvat Ivan Knežević i Mario Piteša, suvlasnici bara, odlučili povući baš na toj poziciji, u Horvaćanskoj 3.

a most unusual garden terasa

Nije dugo trebalo da “Gardenova” terasa postane omiljena u gradu, iako se nalazi izvan centra, a ovaj je bar zaslužan i za revitalizaciju četvrti Knežija u koju mnogi danas rado zalaze. Ono što je goste do sad privlačilo u A most unusual garden – zeleno okruženje, vrhunski kokteli i spritzevi te opuštena atmosfera, ove je godine podignuto na novu razinu s preuređenjem.

Nova terasa za božićne partyje

A most unusual garden tako se ove hladnije sezone može pohvaliti novom, natkrivenom i grijanom terasom, koja je u potpunosti ostakljena kako bi se i dalje moglo uživati u pogledu na drveće i kućicu na drvetu. Time je ovaj bar postao i novo hit mjesto u gradu koje se može unajmiti za božićne partyje, poslovne domjenke, svečane proslave i ostale vrste evenata do 150 osoba.

a most unusual garden terasa
a most unusual garden terasa

Bar se može pohvaliti s dvije natkrivene terase koje su fizički, ali i uređenjem, u potpunosti odvojene. Na glavnoj terasi centralnu poziciju zauzima veliki šank – djelo Piteše i ostalih zaposlenika bara, a prostor se ističe “Gardenovom” paletom boja: bijelom, crnom i zelenom te drvenim stolovima, dok vas sasvim drugačija situacija očekuje na Monkey terasi.

a most unusual garden terasa

Goste na Monkey terase dočekuju stolci i manji šank u vibrantnim nijansama – narančastoj, crvenoj i žutoj, a dojam džungle stvaraju i bambusi koji odvajaju ovu manju terasu od glavne.

a most unusual garden terasa

a most unusual garden terasa

Zanimljiv detalj su i drveni lusteri koji su okruženi visećim biljkama, a zelenilo je prisutno i na velikoj terasi. Uz biljke koje se nalaze u ogromnim kamenim teglama, zidovi i šank ukrašeni su prešanim biljkama i cvijećem koje se nalazi u okvirima za slike.

Prostor A most unusual gardena od samog su otvorenja krasila djela mladih umjetnika i studenata Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, a po tom pitanju – ništa se nije promijenilo. Uz skulpture, dominantan dekor u prostoru čine i keramičke pločice s uzorkom.

Nije se promijenila ni činjenica da u “Gardenu”, bez obzira na novo, preuređeno ruho, vlada ugodna i opuštena atmosfera, te da ostaje i dalje pristupačno mjesto za popiti kavu, prirodni čaj, limunadu, spritz ili vrhunski izrađen koktel. Novost u ponudi, koja je već sad oduševila ženski dio publike, su kokteli na bazi teranina, od kojih se posebno ističu Teranino Sour i Teranino Margarita.

Tu je i punch za dvoje, piće s ginom koje vas može grijati tijekom hladnijih dana, posluženo u metalnim čajnicima.

Više informacija o ponudi bara možete saznati putem Facebook stranice i Instagram profila, a ako ste zainteresirani za najam A most unusual garden prostora za božićne partyje javite se na broj 091 464 6900.

SAZNAJ VIŠE: