Adidas „Concha“ tenisice inspirirane su meksičkim slatkim kruhom

Najnovija kolekcija adidas Superstar tenisica pod nazivom „Concha“ crpe inspiraciju iz tardicionalne meksičke delicije slatkog kruha
19.05.2023.
IMAGE SOURCE: adidas
RECOMMENDED

Iako nam kišni dani ne dopuštaju da izađemo iz čizama, znamo da nam uskoro slijede dani kada ćemo nositi sve omiljene parove tenisica. po ljetnim vrućinama nećemo sigurno razmišljati o krznenim modelima, no možda vam nova adidas kolekcija tenisica pod nazivom „Concha“ promijeni mišljenje. Najnoviji adidas Superstar crpi svoju inspiraciju iz neobičnog izvora: prepoznatljive meksičke delicije slatkog kruha. I moramo se složiti da tenisice izgledaju neodoljivo i mekano.

Nije prvi put da je sportska marka za svoju obuću ušla u suradnju s prehrambenim brendom, no ova kolekcija je doista neočekivana i posebna. Adidas Superstar „Concha“ tenisice doaze u nijansama jagode, čokolade i vanilije što nas jednostavno ne može ne privući. Tenisica je izrađena tako da predstavlja spužvasto, pahuljasto i prhko tijesto meksičkog slatkog kruha concha.

To je postignuto tako što je sileta presvučena mekanom, pahuljastom sherpa tkaninom,imitacijom krzna. Zlatne linije krase područje prstiju, a ističu se i tri zlatne adidas pruge. Dizajn zaokružuju adidasov amblem Trefoil i klasična zlatna slova uz gumne potplate.

Mekane „Concha“ adidas tenisice mogu se naručiti putem adidas Mecixo web stranice za otprilike 136 američkih dolara.

SAZNAJ VIŠE: