Pink affair: Sve ružičaste tenisice iz ove sezone

Možda nam vrijeme ne ide na ruku, ali ćemo razvedriti ovaj tjedan s pregledom ružičastih tenisica u svim nijansama koje možete pronaći u novim kolekcijama
10.05.2023.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Prije mjesec i pol dana smo svi izgubili glavu za New Balance 550 Bubblegum pink koje su se brzo rasprodale u traženim veličinama, ali ako ih niste uspjeli nabaviti nema straha. Sve velike sportske i luksuzne kuće su predstavile neku verziju pink tenisica za proljetnu sezonu. Ružičasta će biti dominatna boja u ljetnim mjesecima i naravno tu dominaciju možemo zahvaliti potencijalnom megahitu Barbie koji je već generirao milijune određenim industrijama. Porasla je kupovina plave boje za kosu, ružičaste odjeće i dodataka kao i make up-a u ružičastoj. U svijetu tenisica igru vode Jordan i Nike koji su za ovu sezonu pripremili nekoliko high i low modela u color block kombinacijama ružičaste. Najtraženiji je Nike Dunk High 1985. Barely Rose koji je načinjen od ružičastog trapera i doista je pravi proljetni model.

Salomon opet uživa veliku popularnost nakon Super Bowla kada ih je za svoj povrtanički nastup nosila Rihanna. Njihov pogled na ružičasti trend dolazi u obliku Raid Wind modela koji je izveden u bojama sladoleda. Color block kombinacija nježno ružičaste, baby plave i blijedo žute će zadovoljiti sve djevojke koje za toplu sezonu uvijek biraju pastele. Ljubiteljice skejterskih klasika kupuju u Vansu, a njihov Old Skool model ove sezone dolazi u verziji od nježno ružičaste brušene kože s prepoznatljivom bijelom krivuljom od glatke kože. Dobre stare Conversice dolaze u dvije verzije. Jedna je klasični visoki model od tkanine u nježno rozoj, a drugi je u suradnji s kućom Comme Des Garcons i radi se o niskom modelu u boji fuksije.

SAZNAJ VIŠE:
Lea Ladišić Marković
| 03.04.2024.