Ovo je spisak svih novih naslova na streaming platformama u travnju

05.04.2022.
RECOMMENDED

Proljeće je divno. Po svim parametrima. Osim ako ste alergični na pelud pa proklinjete i sunce i proljeće i sve ljepote vanjskog svijeta koje u ovom periodu nezaustavljivo bujaju zajedno s vašom hunjavicom i crvenilom koje se širi oko predjela očiju. Stoga, ako ste zaglavili u svoja četiri zida, pregršt novih naslova na streaming platformama, uz kutiju maramica, pravit će vam društvo tijekom travnja.

TOKYO VICE

7. travnja

HBO

Prošlo je sedam godina otkako je Michael Man posljednji put režirao, a 7. travnja premijerno ćemo gledati seriju (zamalo film) s njegovim potpisom u kojoj se novinar sa zapada, Jake Adelstein (Ansel Elgort), spušta u neonsko podnožje Tokija i uključuje u policijsku jedinicu Tokyo Vice u kojoj se nikome ne može vjerovati.

ELITE

5. sezona

8. travnja

Netflix

Kraj prethodne sezone serije “Elite” ostavio nas je s tajnom o Armandovoj smrti koja je isplivala nakon Phillipovog novogodišnjeg tuluma i Guzmanovog bijega i mogla bi uništiti vezu između Samuela i Ari. U novoj sezoni, poznatoj glumačkoj ekipi pridružuju se nova lica – Isadora, kraljica noćnog života i Iván, sin nogometne zvijezde i sigurno je da će doliti ulje na dramu.

OUR GREAT NATIONAL PARKS

13. travnja

Netflix

Od izvršnog producenta “Blue Planet II” stiže “Our Great National Parks”, dokumentarna serija o najljepšim nacionalnim parkovima na svijetu i divljini koja oduzima dah. Dodatni bonus? Naracija Baracka Obame, bivšeg američkog predsjednika koji je zaštitio više javnih zemljišta i voda od bilo kojeg predsjednika SAD-a.

CHOOSE OR DIE

15. travnja

Netflix

Ime Asa Butterfield u castu dovoljno je da ovaj naslov dodamo na must-watchlistu. Zvijezdu serije “Sex Education” sada ćemo gledati u potpuno drugačijoj ulozi u filmu koji nalikuje čuvenoj epizodi “Black Mirrora” – Bandersnatch. Naime, Asa je student bez love koji igru, koju je počeo igrati zbog novca, završava boreći se za vlastiti život. Ovdje, za razliku od Bandersnatcha ne biramo ishod, ali ćemo ga sudeći po sinopsisu nestrpljivo iščekivati u sat i pol vremena trajanja filma.

ANATOMY OF SCANDAL

15. travnja

Netlix

Zasnovana na međunarodnom bestselleru spisateljice Sarah Vaughan, ova serija prati sretno udanu britansku ministricu koja uživa u svom privilegiranom životu sve dok skandalozne tajne ne isplivaju na površinu, a ona bude optužena za šokantan zločin.

BETTER CALL SAUL

6. sezona

18. travnja

Netflix

Prošlo je skoro dvije godine od finala 5. sezone, ali “Better Call Saul” se vraća za svoju šestu i zadnju sezonu i možemo očekivati neočekivano. Evolucija protagonista doživljava točku kulminacije, a budući da je riječ o posljednjim epizodama serije, vremenska linija je sve bliža ključnim događajima “Breaking Bada” i radujemo gledati poveznice između ove dvije genijalne priče.

WHITE HOT: THE RISE & FALL OF ABERCROMBIE & FITCH

19. travnja

Netflix

Biti kul 90-ih značilo je nositi etiketu Abercrombie & Fitch, a ovaj dokumentarac istražuje uspon i pad brenda koji je suvereno vladao pop kulturom do kraja 2000-ih.

RUSSIAN DOLL 

2. sezona

Netflix

20. travnja

Mračne komedije uzimaju zamah, a u ovoj simpatično i simbolično nazvanoj “Russian Doll” Nadia Vulvokov glumi ciničnu mladu Njujorčanku koja u noći svog 35. rođendana biva uhvaćena u vremensku petlju iz koje mora pronaći izlaz. Prva sezona je pokupila nekoliko nominacija za nagradu Emmy, a čak i sa svojim zadovoljavajućim zaključkom, Netflix je ipak odlučio produžiti seriju za turu novih epizoda i obradovati nas vijestima da stižu već 20. travnja.

THE FLIGHT ATTENDANT

21. travnja

HBO

U drugoj sezoni Cassie Bowden (Kaley Cuoco) vraća se u LA i počinje ispočetka – trijezna i zaposlena u CIA službi. Ipak, s novim zadatkom koji prihvaća, upliće se u još jednu međunarodnu intrigu kao svjedok ubojstva.

BARRY

24. travnja

HBO

Stare navike umiru teško, ali ne tako teško kao žrtve koje je Barry poslao na drugi svijet na kraju prethodne sezone. Nakon dvije godine pauze, serija se vraća na HBO i Barryja stavlja pred raskrsnicu života.

THE MYSTERY OF MARILYN MONROE: THE UNHEARD TAPES

27. travnja

Netflix

Novi dokumentarac o Marilyn Monroe na Netflixu konačno otkriva istinu? Datum premijere će pokazati, a mi brojimo sitno do 27. travnja.

OZARK

4. sezona – 2. dio

29. travnja

Netflix

Posljednje epizode finalne sezone sage o obitelji Byrde – koja se u ovom trenutku nalazi u nikad oštrijim kandžama života u koje se upetljala surađujući s članovima meksičkog kartela – koje smo manično pratili i obožavali bit će popraćene 30-minutnim specijalom koji će nam donijeti momente iza zavjese i proces nastajanja serije. Ne radujemo se neminovnom kraju, ali jedva čekamo da uronimo u ovaj specijal i dobijemo uvid u sve ono što se zbivalo iza kulisa.

GRACE AND FRANKIE

7. sezona – 2. dio

29. travnja

Netflix

Iako je ovo njihovo posljednje poglavlje, prema sinopsisu Grace i Frankie tek hvataju zalet. Ove sezone pokazat će sebi, svojim obiteljima i fanovima što znači živjeti život punim plućima, neustrašivo i bez ispričavanja.

SAZNAJ VIŠE: