Jesenski trend: sjajni ruževi koji ne ostavljaju trag

Vrijeme za glamurozni sjaj usana se vratilo, a ovo su najbolji ruževi koji hidratiziraju usne, daju im predivan žar bez da ostavljaju trag
17.10.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Već smo prošli fazu tekućih mat ruževa. Mislim da smo kao društvo nadišli ovaj trend. Sjajne usne ipak imaju više šarma. Ono što nismo nadišli su ruževi koji ne ostavljaju trag. Tu nema kompromisa. Ruževi sjajni poput sjajila, ali dugotrajni poput tekućih mat ruževa. Zvuči nadrealno? Pa ipak, moguće je. Donosim vam top listu ruževa koji će vas ovu jesen oduševiti sjajem i dugotrajnošću. 

Haus Labs Atomic
Shake Lip Lacquer 

Beauty brend od Lady Gage, dugo je bio izvor razočarenja, no kako ništa nije stalno tako ni reputacija ovog brenda. Već tjednim ne mogu izbjeći Atomic Shake Lip Lacquer koji zvuči predobro da bi bio istinit. Najglamurozniji sjaj spojen s najvećom dugotrajnošću. Upravo zbog ovih karakteristika, Haus Labs ruž već tjednima osvaja TikTok. Razina sjaja kojeg ruž daje je nevjerojatna.

Maybelline Super
Stay Vinyl Ink

Još jedan ruž kojeg sam otkrila zahvaljujući TikToku. Ovaj ruž izaziva “ovisnost”. Nije moguće kupiti samo jedan. Kad isprobate prvu nijansu, ubrzo ćete htjeti kupiti i ostale nijanse. Ponuda boja je idealna za sve prigode od jutra do večeri. Usne ne ostavlja suhima, već izrazito sjajnima. Što je veliki benefit za šminku koja ne ostavlja trag.

Urban Decay Vice
Lip Bond Glossy

Ovaj ruž zaključat će sjaj na usnama i neće se prenositi na rub čaše. Dugotrajnost ruža testirana je i do 16 sati. Ruž je izuzetno pigmentiran i ugodan za nošenje. Ostavlja hidratantni osjećaj na usnama, a boja je postojana bez ljepljivog osjećaja kakvog znaju imati sjajila i ruževi sa sjajnim finišem.

NYX Shine Loud

Ovaj ruž brzo je postao NYXov bestseller. Lagana i prozračna formulacija ostavlja na usnama osjećaj ugode. Dovoljan je minimalan nanos, jer je ruž bogato pigmentiran, a s ponudom nijansi svatko može pronaći savršenu boju za sebe. NYXov veganski ruž je također iznimno dugotrajan. Osigurava čak do 16 sati postojanosti čak i ako jedete.

SAZNAJ VIŠE: