Chanel opet ima hit kupaći sezone

U sklopu proljetne kolekcije Chanel je predstavio nekoliko kupaćih kostima koje doista možemo svrstati u modni minimalizam
07.07.2022.
IMAGE SOURCE: Josefine J Instagram
RECOMMENDED

U ljeto 2019. Instagram je gorio od fotografija dvobojnog Chanel kostima koji je bio u crno-bijeloj boji s upečatljivim Chanel logotipom s prednje strane. Influencerice i modeli su na tu temu vjerojatno objavile stotine fotografija s egzotičnih lokacija diljem svijeta. Svi znamo što se dogodilo nakon 2019. i da u naredne dvije godine nitko nije putovao, a kamoli razmišljao o dizajnerskim badićima. Međutim ovo ljeto je promijenilo sve i Instagram feed nam je opet prepun dizajnerskih badića koji se nose na nekim prekrasnim plažama do kojih jedva čekamo doći.

@missmariazgr @cassiedimico

U moru (doslovno moru) svega što iskače, primijetili smo da je Chanel opet dominantan. Posebno se ponavlja jednodijelni model čiji je kroj jako sportski i jednostavan. Dolazi u tamno plavoj i bijeloj verziji s kontrastnim porubom, a oba modela krasi samo decentni Chanel logotip.

U skladu s trendom koji trenutno vlada, neke ga djevojke nose kao body s odijelima ili kratkim hlačicama. Dostupan je u Chanel buticima diljem svijeta. Je li ovaj model u vašem stilu?

SAZNAJ VIŠE:
Lucija Vogrinc
| 09.01.2023.