7 novih parfema koji će obilježiti ljeto

Ovo ljetno stigli su novi parfemi u čijim ćemo opojnim mirisima u toplim ljetnim noćima, a mi imamo popis nama najdražih
30.07.2022.
IMAGE SOURCE: Fabu spot/ Chanel/ Gucci/ YSL/ Valentino/ Guerlain/ Kilian
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ljeto je službena sezona rosea i piknika u parku, plaže i mora… ali i novih parfema. Donosimo vam nove varijacije na temu od kojih će omiljena sezona postati još ljepša – i ostati nezaboravna.

Bitter Mandarin Cologne, Jo Malone

Ovaj topli parfem s Jo Malone potpisom je jednako karakteran, ali i sladak zahvaljujući opojnoj mješavini nota mandarine i ambrete i savršen je za ljetne dane i noći. 

Paris Paris, Chanel

Olivier Polge znalački je ukombinirao gornje note ružičastog bibera, citrusa i limuna sa srednjim notama ruže iz Damaska i bazom od pačulija, a s obzirom na to da ova Paris-Paris pored standardne toaletne vode, dolazi i kao mlijeko za tijelo, ne razdvajamo ih i kupujemo oba, zatvaramo oči i putujemo na legendarne pariške adrese.

GUCCI BLOOM EAU DE TOILETTE, Gucci

Gucci Bloom je ljetna klasika zbog svojih nota loze puzavice, pupoljka jasmina i tuberoze, a nova eau de toilette formulacija čini je još prozračnijom. Jesmo li spomenuli i to da će na toaletnom stolčiću izgledati kao mini umjetničko djelo?

BLACK OPIUM ILLICIT GREEN, Yves Saint Laurent

Novi Black Opium Illicit Green sa svojim cvijetnim potpisom kave daje energiju, a prožet je smjelom mješavinom sočne zelene mandarine i kremaste smokve. Ovako želimo da nam mirišu ljetne noći.

BORN IN ROMA CORAL FANTASY, Valentino

Rim u sumrak: esencija naranče rasplamsava čula pri buđenju svijetle živahnosti, energija note kiwija podiže sočnu naranču bojom i blistavošću, te daje svježinu koja simbolizira zaigrani potencijal svijeta dok vječni grad ulazi u noć.

BERGAMOTE CALABRIA, Guerlain

Nova formulacija obožavane Guerlain ljetne linije Aqua Alegoria koja odiše kristalnom svježinom obavija nas u potpunosti svojim mirisom bergamota koji miluje čula i osvježava tople dane koji nam slijede. 

GOOD GIRL GONE BAD EAU FRAICHE, Kilian

Podignite ruku ukoliko već volite Good Girl Gone Bad? Sada je trenutnak da upoznate i njegovu lakšu ljetnu verziju, kojoj su dodate svježe note cvijeta naranče, ruže iz Maroka, jasmina i  tuberoze.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: