5 svjetskih beauty giganta koje su osnovali influenceri

Najbolji influencer brendovi koji su postali svjetski beauty giganti, poznatiji čak i od svojih osnivača, osvajaju internet. Vrijedni su ulaganja i vašeg vremena. Upoznate njihove best sellere.
19.11.2022.
RECOMMENDED

No results found.

Svaki put se iznenadim kad u potrazi za proizvodom koji je preplavio internet otkrijem tko je vlasnik brenda koji iskače iz paštete. Još se više iznenadim kad shvatim da je vlasnik brenda influencerica koju već odavno pratim. To me često odvede u spiralu istraživanja i kopanja po brendu kojeg dočekam sa sve više i više oduševljenja. Proučavajući sastojke, recenzije i sveukupnu ponudu brenda, istraživanje završavam sa zadovoljavajućim zaključkom. Ovi su brendovi imali izvrsnu odskočnu influencer dasku, ali zahvaljujući kvaliteti, preplavili su moj IG i TikTok feed.

Iako celeb brendove izbjegava, u širokom luku, kad influenceri izbace beauty brend, nekako imam više povjerenja u njih. Pogotovo kad influencer pliva u skincare, beauty oceanu prije nego li je uopće pokrenut vlastiti brend. Vrijeme je da upoznate brendove koji su nastali zahvaljujući snazi društvenih mreža, ali nadživili su uspjeh svojih kreatora.

Skincare beauty giganti

Brend: Versed 
Osnivačica: Katherine Powers 
Zanimanje: fashion influencer i poduzetnica
Najpoznatiji proizvod: Dew Point Moisturizing Gel krema
Zašto je brend popularan: Visoka kvaliteta učinkovitih sastojaka po prihvatljivim cjenama. Donosi u mainstream tretmane koji koriste kozmetičari poznatih osoba.

Brend: Summer Fridays 
Osnivačica: Marianna Hewitt (i Lauren Gores)
Zanimanje: lifestyle influencer fokusirana na beauty
Najpoznatiji proizvod: Jet Lag maska za lice
Zašto je brend popularan: Fokusiran na jednostavnost korištenja. Donosi osjećaj odmora i opuštanja u svakodnevnoj rutini.

Brend: Krave 
Osnivačica: Liah Yoo
Zanimanje: skincare blogger
Najpoznatiji proizvod: Barrier Relief serum za umirivanje kože
Zašto je brend popularan: Prvi brend koji je stavljao naglasak na zaštitu kožne barijere kao fokus za rješavanje čitavog niza problema kože.

Brend: Naturium 
Osnivačica: Susan Yara
Zanimanje: beauty urednica i skicnare blogger
Najpoznatiji proizvod: Niacinamide serum 12% + Zinc 2%
Zašto je brend popularan: Ogroman izbor aktivnih i botaničkih sastojaka koji omogućuje personalizaciju routine vlastitim potrebama, ako znate kombinirati aktivne sastojke.

haircare beauty giganti

Brend: Gisou
Osnivačica: Negin Mirsalehi
Zanimanje: lifestyle blogger
Najpoznatiji proizvod: Honey infused ulje za kosu
Zašto je brend popularan: Obećaje najljepšu kosu života s medom kao glavnim sastojkom koji broji mnoštvo njegujućih učinaka s naglasnom na prirodno podrijetlo sastojaka.

SAZNAJ VIŠE: