5 krema iz francuske ljekarne stvorenih za hladne dane

Kako dođu hladni dani, tako odjednom i naša koža zahtjeva dodatnu njegu i hidrataciju. Francuski proizvodi pokazali su se efikasnima, a mnogi se nalaze i na policama naših ljekarna
23.11.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Da, vrijeme je. Ako ste primijetili da vam je koža “preko noći” postala suha i/ili iziritrana, došao je trenutak da u rutinu njege dodate proizvode koji će obnoviti i ojačati njenu zaštitnu barijeru, intenzivno hidrirati i spriječiti gubitak vlage koji je za vrijeme hladnih dana i sezone grijanja jednostavno neizbježan. A kada se radi o efikasnim, ali jednostavnim proizvodima, odmah se okrećemo francuskoj ljekarni i njezinim proizvodima. Evo najboljih proizvoda koje možete kupiti kod nas.

La Roche-Posay

CICAPLAST BAUME B5

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas) (фото 1)

Ovaj obnavljajući zaštitni balzam nezamjenjiv je za umirivanje, obnovu i zaštitu oštećene kože, kao i ispucalih i iritiranih usana, zahvaljujući formuli koja sadrži 5% umirujućeg i obnavljajućeg pantenola, lipide i aktivne sastojke za hidrataciju, spojene u revolucionarnoj teksturi koja stvara nevidljivi zaštitni film preko kože i pruža osjećaj udobnosti i zaštite. Koristi se po potrebi.

Vichy

MINERAL 89

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas) (фото 2)

Čak i ako hidratacijski booster ne koristite cijele godine, kada krene sezona vjetra i grijanja, on postaje must. Ova minimalistička formula sadrži svega 11 sastojaka – a među njima su hijaluronska kiselina i Vichy mineralna voda – a ojačava zaštitnu barijeru kože, umiruje je, te hidrira i čini jedrom. Kombinira se savršeno sa svim drugim proizvodima za njegu. 

Avene

COLD CREAM

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas) (фото 3)

Bogate i kremaste strukture, obogaćen Avene termalnom vodom i pčelinjim voskom, Cold krem osigurava visoki stupanj zaštite, ali i trenutni osjećaj udobnosti. On umirujuće djeluje na nadraženu i oštećenu kožu, hrani je, hidrira i štiti i nezamjenjiv je za suhu i osjetljivu kožu u hladnim uvjetima.

Embyolisse

LAIT-CREME CONCENTREE

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas) (фото 4)

Slavna hidratantna krema bez koje ne mogu top modeli, pjevačice, glumice, ali ni obični smrtnici pruža izuzetnu njegu koju desetljećima preporučuju i dermatolozi i šminkeri. Njena hidratantna i hranljiva tekstura bogata je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima prirodnog porijekla. Osim što njeguje kožu, pruža joj i zaštitu od štetnih vanjskih utjecaja pa koža postaje otpornija, jedrija i svilenkasta.

Nuxe

REVE DE MIEL LIP BALM

5 krema iz francuske apoteke koje su stvorene za hladne dane (a možete ih kupiti i kod nas) (фото 5)

Hranljivi balzam za usne omiljen je i među beauty entuzijastima i profesinalcima. Sadrži pčelinji vosak i med, a daje mat finish koji nije ljepljiv te intenzivno hidrira i štiti usne. Prilično je dugotrajan za razliku od većine sličnih proizvoda pa je odlična zaštita kako tijekom hladnih dana tako i kao intenzivna noćna njega.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: