SEARCH

3 viralne boje za kosu koje viđamo posvuda

Beauty kutak Tik Toka otkrio nam je koje su najpopularnije boje za kosu u ovom trenutku. Ako želite promjenu, došli ste na pravo mjesto
10.10.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @dimitrishair @haileybieber
RECOMMENDED

Tik Tok se postavio u centar moderne kulture, služeći kao platforma na kojoj se svakog dana rađaju novi trendovi. Od trendova odjeće do make up trendova zbog kojih nekad trošimo (puno) više novca nego što smo planirali – ipak na „get ready with me“ Tik Tokovima sve izgleda savršeno. Beauty strana Tik Toka upoznala nas je i s trenutno najpopularnijim bojama za kosu koje će definirati ostatak 2023. Nebitno tražite li potpunu transformaciju kose ili samo osvježenje, jedna od ove tri nijanse će vas sigurno inspirirati i usmjeriti do željenog cilja.

„Cowboy Copper“

„Cowboy Copper“ ili „Cowgirl Copper“ kako smo ju nazvali u prošlom tekstu je mješavina smeđih i crvenih tonova koji zajedno daju prigušeniju verziju bakrene boje kose. To je najnoviji trend crvene kose koja je prvi put postala viralna u 2022. Ova prigušenija nijansa savršena je za sve koji žele isprobati nešto novo i transformirati svoju kosu za kraj godine.

@hairby_chrissy

The BEST cowboy copper hair color formula 🫶🏼 @Julia @Hairby_savannahh @allison @Makinley Marks #hairby_chrissy #cowboycopper #redhair #hairextensions

♬ Paint The Town Red – Doja Cat

„Bronde“

Bronde je boja koja je uhvatila interes brojnih slavnih osoba i beauty entuzijasta. Jedinstveni spoj plavih i smeđih tonova stvara predivnu nijansu koja kombinira najbolje elemente oba svijeta. Mješavina prigušenih smeđih tonova s efektnim svjetlijim nijansama nudi bezbroj mogućnosti za privlačan izgled koji paše svima.

„Chocolate Glaze“

Među brinetama je ove sezone najtraženija „Chocolate Glaze“ nijansa koja je odlična za popravljanje oštećene kose. Duboka smeđa boja savršena je za jesen i zimu – u isto vrijeme je prilika da odmorite svoju kosu od svijetlih ljetnih nijansa kao što je napravila Hailey Bieber koja je iz ljetne plave prešla na chic smeđu i dodala popularnost već poznatoj boji.

SAZNAJ VIŠE: