SEARCH

10 ideja za manikuru koja bi se savršeno uklopila u seriju “Euforija”

06.02.2022.
RECOMMENDED

Serija “Euforija” je ultimativni binge moment i pritom ne mislimo samo na radnju (koja sad zaista podsjeća na after party nakon točke s koje nema povratka, ali na kojem želimo biti pod svaku cijenu) već i na beauty. I to ne ni samo na šminku – i sve nove varijacije na temu eyelinera – već i na neizostavni nail art.

Ovo nisu ideje za minimaliste i odmjerene dušice koje svoj stil definiraju “onim što nije prisutno” već prava pravcata eksplozija svega. Tu su šljokice, aplikacije, crteži, pop-art momenti i motivi koji vam plešu pred očima poput, da napisat ćemo, tripa. Čini se da je ovdje, baš kao i u samoj seriji, sve moguće i da sve možemo očekivati.

@MICHELLECLASSNAILS

U samoj seriji, za nokte je bila zadužena poznata holivudska manikirka Natalie Minerva koja je savršeno nadopunila stylinge i šminku koju od prve sezone potpisuje Doniella Davy. Teksture poput disko kugli i kristala, prelazak u treću dimenziju – u njenim rukama je sve moguće i sve dobrodošlo.

Donosimo vam 10 najboljih lookova koji će vas inspirirati da napravite svoju verziju. I ne brinite ako nije sve savršeno, nije ni život. Express yourself, don’t repress yourself.

@NAILS_OF_LA

SAZNAJ VIŠE: