Apsolutno smo zaljubljeni u novu Holiday kolekciju brenda Aldo

29.11.2021.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Festive, fancy i fun glavni su epiteti koji opisuju ovogodišnju Holiday kolekciju kanadskog brenda ALDO koji se i ove godine pobrinuo da u nadolazećim praznicima zablistamo i istaknemo se u masi. Najatraktivniji i najposebniji komadi stigli su u ALDO trgovine i izgledaju odlično!

Apsolutno smo zaljubljeni u novu Holiday kolekciju brenda Aldo (фото 1)
Apsolutno smo zaljubljeni u novu Holiday kolekciju brenda Aldo (фото 2)

Kraj godine i božićni i novogodišnji praznici mnogima su najdraži period u kojem se posebna pažnja pridaje svečanim outftima i kada si damo oduška i posežemo za sjajnim, šljokičastim i upečatljivim modelima jer u blagdanskom periodu baš sve je dozvoljeno! To je jedino razdoblje u godini kada smo najviše skloni igranju s modom i odabiru što upečatljivijih i sjajnijih modnih kombinacija i kada čak i najveće klasičarke posežu za ekstravagantnijim komadima.

Apsolutno smo zaljubljeni u novu Holiday kolekciju brenda Aldo (фото 3)
Apsolutno smo zaljubljeni u novu Holiday kolekciju brenda Aldo (фото 4)

Ponekad su i za podizanje najjednostavnijih outfita dovoljni detalji poput atraktivnih cipelatorbe ili nakita koji mogu i od basic komada stvoriti look koji će izazvati wow efekt.

Zvijezde kolekcija su neodoljive zlatne i brončane cipele s visokom petom, kao i čizmice obogaćene sitnim šljokicama uz koje ni jedan look neće proći nezapaženo. Uz atraktivnu obuću ne smijemo zaboraviti dodati i torbe koje stylingu dodaju poseban glamur i eleganciju. Brončane, zlatne i srebrne nijanse provlače se i u asortimanu torbi, a metalni detalji i privjesci ovim elegantnim i profinjenim modelima daju i dodatnu dozu posebnosti i atraktivnosti. 

Apsolutno smo zaljubljeni u novu Holiday kolekciju brenda Aldo (фото 5)
Apsolutno smo zaljubljeni u novu Holiday kolekciju brenda Aldo (фото 6)

Nakon što ste uz svoje svečane outfite ukomponirali cipele i torbice, za finalni touch dodajte svojoj kombinaciji interesantan nakit i spremni ste za proslavu! 

Ako još nemate svoje savršene modne dodatke za blagdanski period, inspiraciju pronađite u novogodišnjoj ALDO Holiday kolekciji prepunoj upečatljivih modela kojima jednostavno nećete moći odoljeti!

Apsolutno smo zaljubljeni u novu Holiday kolekciju brenda Aldo (фото 7)
Apsolutno smo zaljubljeni u novu Holiday kolekciju brenda Aldo (фото 8)

Artikle iz Holiday kolekcije možete pronaći u Aldo trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci, kao i na ALDO web shopu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: